• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cancer cure

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
smilika kaže:
M00nlander kaže:
Mislim da ni neću više dolaziti na forum više. Sve što me zanima pratim negdje dalje. Ne kažem u nekom kontekstu kako sam ja uber milijarder koji vas tu sve šprda. Nego mi nema smisla previše trošiti vrijeme na stvari koje su godinama iza mene i znanja koja sam davno usvojio i primjenio. Meni nije nikakva motivacija pisati - ni ne volim pisati. Neke druge stvari su došle u moj život koje me čine sretnim, a to je moja obitelj i moja žena - ne treba mi ni potvrda da nešto znam ili da nekom dokazujem išta :) to je iza mene.

Malo mi je žao što sam se udaljio i od grupe na skype-u (koja je ili se klanizirala ili raspala) i od ovog foruma u kojem se na neku ruku daje pomalo smiješna iskrivljena slika pravog stanja stvari u IM-u. Ne kažem da mi se zgadio već sam otkrio koliko čari ima raditi direktno s ljudima što je po meni mnogo ugodnije i produktivnije.

Slazem se sa tobom da je mnogo veca satisfakcija raditi sa ljudima kojima je moguce stisnuti ruku ili ih zagrliti.
Oko promene prioriteta, to mi je potpuno jasno. Pogotovo kada je porodica u pitanju.

Sto se potvrde da nesto znas tice, mislim da vecini ljudi ona nije potrebna. Bar ne u smislu hrnjenja ega. Ali moze da bude prednost u nalazenju saradnika.

Takodje se slazem da na ovom (a tek na vecini stranih foruma pretrpanim djubretom) nema prave slike o IM. Mislim da je na ovom forumu pre svega zbog toga sto imamo relativno limitiran opseg tema o kojima pisemo.
Bio bih ti ipak zahvalan da podelis svoju sliku o IM sa nama ;) Nadam se da ti nije suvise mrsko :)

Verujem i da ti se forum nije zgadio, potpuno mi je jasno da u necemu vise ne pronalazis vrednost, i to je sasvim normalno i ok.

Hihihi poštujem mišljenje :)

O IM-u ima tone i tone tekstova, knjiga, videa materijala i inih inačica. Ukratko kako sam ja to shvatio je isto poput ljudi koji traže smisao života u nekoj religiji ili nekoj self help knjizi ili čitaju o nečijem životu ili prate nokg guru-a koji je proveo cijeli svoj život meditirajući na planini i ne jede ništa godinama. Stvar je jednostavna jednom kada se akumulira određena količina znanja i vještina čovjek dolazi do samospoznaje kako je on taj koji ima svoju životnu priču i ne treba mu više da slijepo vjeruje nekoj knjizi ili idealu jer na koricama svake takve knjige stoji autor i taj autor je ispričao priču koja je zapravo njegov put ka "prosvjitljenju". Onog trena kada se sruše sva ogledala i polome svaki djelići ideala i praćenja vođe počinje pravi put koji dovodi do slobode i morat ću vas razočarat nema nikakve veze s brojem kuna na računu. Svi čemu zapravo težimo je sloboda, a pojam slobode je drugačiji put za svaku osobu. Mogu ja pisati sada litanije psihologije i filozofirati šta ja smatram da je IM - ukratko to je putovanje koje dovodi do cilja koji u početku može biti zatrovan pohlepnošću. Ima jedna pjesma koja kaže: "wise man once said: fly your own magic carpet... don't follow the guru, you are the guru, you, you and just you". Uvjerenja i vjera je nešto što te može sačiniti, oblikovati i postaviti ka nečemu čemu si potajno stvarno težio. Pravog puta nema - ima samo načina na koji ćeš putovati. Mnogo puta sam povrijedio dosta osoba dok sam radio IM i nisu sva iskustva lijepa iskustva - što me dalo na razmišljanje da se zapitam kakva sam ja to osoba i kakvi su moji pravi motivi? U početku kada sam počinjao činilo mi se kao gomila informacija koje će me učiniti bogatim, a nisam shvaćao da upravo te informacije mene obogaćuju kao osobu. Ne treba nikada u životu prestati učiti i raditi na sebi u svim aspektima. Tek kada čovijek postane svijestan da treba raditi na poboljšanju kvalitete samog života i življenja može reflektirati to na ostale dijelove svojeg djelovanja. To se odnosi na IM, na obitelj, na prijatelje, na srodnu dušu, na financije, na odnose i sve što su faktori kojima se mi kao pojedinac okružimo. Svaka osoba teži u životu sreći, obilju i samoboljitku. Pročitao sam davno negdje da ne treba djelovati iz afekta već malim radnjama postižemo nešto veliko. Kako ja gledam na to da smo mi odraz stvari koji su nam se desili u životu, ali svakog trena možemo postati nešto što nismo smatrali da je to moguće. Ljudski mozak je najjače oružije koje čovijek posjeduje i treba ga koristiti za dobro kako prema drugima tako i prema samom sebi. IM je način života - ne odnosi se na to da ja kliknem dvaput neko magično dugme i slije mi se 30 milijuna u džep već konstantna interakcija između ljudi - sam marketing znači tržišćenje = tržište = ljudi u suštini rad s ljudima u svim granama. Ono što sam ja počeo primjenjivati je direktan rad s ljudima i što manje interneta. Internet je krasna stvar, ali nas na neki način pomalo udaljava od suštine ljudskog karaktera i nikako ne mogu prenjeti u ovaj tekst svoje gestikulacije i ton glasa kojim bi ovo rekao uživo. Nemam ništa protiv foruma - dobar je i drži se tematike. Moj savijet je kada vam se pretrpa glava informacijama i kada je vrijeme za odmor uzmite tjedan dana i odite negdje u prirodu i budite tamo, jer tek kada čovijek bude sam sa sobom može realnije sagledati samoga sebe. Kada pričate s nekim probajte vidjeti kakav dojam ostavljate na osobu i o čemu se priča. Danas svi lažu. To je realno stanje stvari. Čovjek slaže hrpu puta u nekoliko minuta u prosijeku i nema te osobe koja nije sama sebe lagala kako bi se uvjerila da je taj put za njega/nju. Možda skačem s teme na temu. Saznanje o marketingu je alat koji nam služi da bolje razumijemo potrebe drugih kako bi našli rješenje na problem s kojim je ta osoba suočena. Mogao bi pisati još satima, ali imam par stvari na pameti - dovršiti ovu kavu koja se ohladila, večerati sa ženom i ... vama mašti na volju :waving

Lazar023

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2015
M00nlander kaže:
Nebi stavljao ovo iz šale jel je tema ozbiljna - btw bilo je i u novinama -.-'
Ti argumenti:bilo je u novinama,bilo je na TV-u,pise na internetu su mi:sigh

U slucaju da ne "lozis" masu ovde sa tom pricom,tj. da si ozbiljan,evo ti i ozbiljnog odgovora.

Deluje da si ti emotivno zaslepljen,zbog situacije u kojoj ti se nasla majka i da svaku vest o raku/izlecenju uzimas "zdravo za gotovo",bez nekog kritickog posmatranja.Sto nije dobro.

Cak i da je samo jedan covek znao za tu "tajnu" ,nek je isprica njima desetoro.Pa i ako ga zatvore,znace jos 10 ljudi (pored njega) za to.Tih desetoro nek svako isprica jos njima 10,znace jos stotinu ljudi za to.I da ih sve pohvataju i pozatvaraju (ne znam kako),opet ce se naci neko da prenese dalje tu "tajnu".

Naravno,ovo je slikovit opis,ne ide to tako u realnom svetu,ali shvatas sustinu.Ako je nesto tako,ne moze se to zataskavati vecno.Mani se sad teorija zavere kako farmaceutske kuce ubijaju svakog ko im otkrije tajnu ili ga u najmanju ruku salju na Goli otok.

(mada,slazem se sa tvrdnjom da je farmacija jedna velika mafija,jedna od najvecih na svetu)

Danasnje telekomunikacije su kudikamo bolje nego cak i pre 10 i vise godine,tako da...ne brini,da je tako prosirilo bi se tajna za tili cas ;)

Kad vec spominjes Vikipediju:
https://en.wikipedia.org/wiki/Dichloroacetic_acid

Videces da tamo pise sledece:
Salts of DCA have been studied as potential drugs because they inhibit the enzyme pyruvate dehydrogenase kinase.[2]

Although preliminary studies have shown DCA can slow the growth of certain tumors in animal studies and in vitro studies, there is currently insufficient evidence to support the use of DCA for cancer treatment.

Ako je verovati Vikipediji,ovo mi sve deluje kao klasicni novinarski senzacionalizam.
Neko je "nacuo" (ili kako vec dosao do saznanja;mozda i kupio vest) da su eksperimenti in vitro (dakle,ne in vivo) uspeli za NEKE tipove celija tumora (dakle,ne za sve) i brze-bolje da se ta vest odmah objavi.Bez da se saceka da se ceo proces ispitivanja zavrsi do kraja i onda potvrdi (ili opovrgne) cela stvar.

Tome su skloni oni kojima je senzacionalnost na prvom mestu,pa tek onda kvalitet informacija.
Kao sto su opet nekima bitniji Pay to click linkovi,a ne razmisljaju kako da stvore (ozbiljnu) zaradu na duze staze ;)

Ne krivim te sto si u takvom stanju da kazemo "naseo" na ovu kvazi-vest,ali samo ubuduce malo vise otvori oci:pivo

Loxo

Legenda
Tu od
14 Velj 2013
Pa Lazar je do sada digao par starih tema, pa da se pridruzim :D

Jokja

Legenda
Tu od
21 Srp 2010
Džaba se trudite kad je čovek zadnji put bio aktivan na forumu u drugom mesecu 2014-te :)

Lazar023

Aktivni član
Tu od
26 Pro 2015
Ako je covek otisao,ne znaci da se o ovoj temi ne moze i dalje pricati,right ;)

Na vrh