• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cancer cure

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
Molio bi vas da podijelite ovaj članak ako u obitelji ili netko koga znate ima rak da postoji bezbolna metoda liječenja koja zbog svoje jednostavnosti ne može biti patentirana pa farmaceutske firme ne vide profit u masovnoj produkciji - sad but true

Cure for Cancer

AleksaS

Legenda
Tu od
23 Kol 2010
Video sam da su ranije lecili pijavicama umesto hemoterapijom.

Raymond

Dobro znana faca
Tu od
14 Tra 2010
M00nlander kaže:
Molio bi vas da podijelite ovaj članak ako u obitelji ili netko koga znate ima rak da postoji bezbolna metoda liječenja koja zbog svoje jednostavnosti ne može biti patentirana pa farmaceutske firme ne vide profit u masovnoj produkciji - sad but true

Cure for Cancer

Ako je istina, onda je stvarno žalosno, ali na žalost ne i neiznenađujuće. S druge strane, treba biti oprezan kod takvih stvari jer svako malo netko "pronađe" lijek protiv raka i očajnim ljudima izvlači novac.

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
U komentarima članka ima i ljudi koji su se izliječili s ovim lijekom koji je toliko jednostavan za napraviti da se ne može patentirati kao skupa tableta. Ne radi se tu o kontaktiranju osobe radi lijeka već jednostavnosti formule koja liječi rak.

Nema druge strane. Da sam za ovo znao prije par godina moja majka bi i dalje imala oba dvije dojke i nebi morala prolaziti kroz mjesece ležanja u krevetu i povraćanja.

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
Spoj se zove Dichloroacetic acid - neznam zašto ne radi link :( Radio je kada sam danas gledao ujutro

Nebi stavljao ovo iz šale jel je tema ozbiljna - btw bilo je i u novinama -.-'

VWolf

Legenda
Tu od
23 Lip 2011
Nađi originalni članak da ga možemo pročitati i vidjeti o čemu je riječ

S jedne strane dosta gluposti se objavljuje na internetu. S druge strane farmaceutske kompanije su te koje bi prve zataškale nešto ovakvo.

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
Hellas kaže:
A neko je provuko bas fin link u tom clanku

Žao mi je ljudi što se moja dobronamjerna informacija pretvara u šprd :/

Ono što sam pročitao u članku koji je onda postojao je bila riječ o Dichloroacetic acid koji se dobiva maltene iz kućne radinosti i sam proces dobivanja tog spoja je jednostavan i zato nije uvažen da se može patentirati - zvuči blesavo, ali isti takvi primjer je članak koji sam čitao da je otac svoga sina izliječio od raka tako što mu je pravio kolače od kanabisa (ima ovakvih više primjera).

Kod:
http://en.wikipedia.org/wiki/Dichloroacetic_acid

Pokopano i na wikipediji XD

Hellas

Legenda
Tu od
28 Srp 2009
M00nlander kaže:
Hellas kaže:
A neko je provuko bas fin link u tom clanku

Ono što sam pročitao u članku koji je onda postojao je bila riječ o Dichloroacetic acid koji se dobiva maltene iz kućne radinosti i sam proces dobivanja tog spoja je jednostavan i zato nije uvažen da se može patentirati - zvuči blesavo, ali isti takvi primjer je članak koji sam čitao da je otac svoga sina izliječio od raka tako što mu je pravio kolače od kanabisa (ima ovakvih više primjera).

Kod:

Ma nije sprdnja al meni ne izgleda obecavajuce. Osim onog linka univerziteta Alberte i teksta na Wikipediji...

Uglavnom ja sam kupio,

SodiumDichloroacetate.Net
DichloroaceticAcid.Net

Toliko o sprdnji, pa nek cekaju bolje i istinitije vrijeme.

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
Hellas kaže:
M00nlander kaže:

Kod:

Ma nije sprdnja al meni ne izgleda obecavajuce. Osim onog linka univerziteta Alberte i teksta na Wikipediji...

Uglavnom ja sam kupio,

DichloroaceticAcid.Net

To je kao i informacija kako je zadnja osoba koja je tvrdila da je našla lijek za rak završila doživotno iza zatvorskih rešetaka :) Malo mi je žao što će globalni mediji napraviti ovom čovjeku što je stao boriti se s velikim mačkovima... Trebalo im je punih 2 sata da ova informacija bude izokrenuta, popljuvana i pokopana - bravo farmacija!

General motors posjeduje 23 orginalna patenta auta na vodu, a na šta današnji auti voze = naftu - klasika

Hellas

Legenda
Tu od
28 Srp 2009
M00nlander kaže:
Hellas kaže:

Uglavnom ja sam kupio,

DichloroaceticAcid.Net

To je kao i informacija kako je zadnja osoba koja je tvrdila da je našla lijek za rak završila doživotno iza zatvorskih rešetaka :) Malo mi je žao što će globalni mediji napraviti ovom čovjeku što je stao boriti se s velikim mačkovima... Trebalo im je punih 2 sata da ova informacija bude izokrenuta, popljuvana i pokopana - bravo farmacija!

General motors posjeduje 23 orginalna patenta auta na vodu, a na šta današnji auti voze = naftu - klasika

Auto na vodu :crazy_grin

Kontam lozis nas na temi.

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
Hellas kaže:
M00nlander kaže:

A Hellas jesi lik još ispada da trollam po ovoj tvojoj izjavi :taunt

Nije zajebancija da se razumijemo - imam 100% dobre namjere samo nailazim na loš odaziv. Plus to da se totalno osjećam glupo jer orginalni članak ne postoji više i maknut je (wonder why). Nebi se sprdao s takvim stvarima. Šalu na stranu, ako ovo nekome pomogne da se makar jedna osoba izliječi ja sam mirne duše.

Hellas

Legenda
Tu od
28 Srp 2009
M00nlander kaže:
Hellas kaže:

Pa ja kontam da nas trolas :)...

Nisam dosad primjetio da se zamaras kojekakvim budalestinama tipa
Haarp u Srbiji, Miroljub Petrovic, Ameri na mjesecu, Nibiru ...

Usput ako ne trolas auto na vodu je nemoguce jer voda ne sagorjeva, auto na vodonik iz vode je moguce. Problem je sto trosis vise energije da izvadis vodonik iz vode, nego sto ces dobiti energije sagorjevanjem vodonika (imas gubitke).

djetlic

Legenda
Tu od
29 Lis 2009
Ovakvih napisa ima cijela hrpa, čak je i jedan naš mladi znanstvenik u tom timu.

http://www.24sata.hr/svijet/lijek-za-rak-postoji-ali-nitko-ne-zeli-ulagati-jer-nema-zarade-279982

A što se tiče auta na vodu, kod nas u Hrvatskoj, točnije kod okolice Bjelovara jedan stariji čovjek je sam napravio auto na vodu. Doduše, nije 100% na vodu, ali troši svega 2 litre benzina na 100km, drugo dobiva elektrolizom vodika iz vode.

http://www.24sata.hr/auto/hrvat-izumio-auto-na-vodu-kao-sto-je-predvidio-tesla-183501

Hellas

Legenda
Tu od
28 Srp 2009
djetlic kaže:
Ovakvih napisa ima cijela hrpa, čak je i jedan naš mladi znanstvenik u tom timu.

http://www.24sata.hr/svijet/lijek-za-rak-postoji-ali-nitko-ne-zeli-ulagati-jer-nema-zarade-279982

A što se tiče auta na vodu, kod nas u Hrvatskoj, točnije kod okolice Bjelovara jedan stariji čovjek je sam napravio auto na vodu. Doduše, nije 100% na vodu, ali troši svega 2 litre benzina na 100km, drugo dobiva elektrolizom vodika iz vode.

http://www.24sata.hr/auto/hrvat-izumio-auto-na-vodu-kao-sto-je-predvidio-tesla-183501

Nema taj stariji covjek pojma... Otidji kod njega da ti ugradi pa se uvjeri.

Al da se ne ponavlja rasprava.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=590634
i debunking
http://aardvark.co.nz/hho_fraud.shtml

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
Hellas kaže:
M00nlander kaže:

Usput ako ne trolas auto na vodu je nemoguce jer voda ne sagorjeva, auto na vodonik iz vode je moguce. Problem je sto trosis vise energije da izvadis vodonik iz vode, nego sto ces dobiti energije sagorjevanjem vodonika (imas gubitke).

Mudro ću prešutiti :)

Dosadno mi je :) Dolazim maltene svaki drugi dan na forum i nisam previše stvari uoči a da se ne vrte oko ili claimanja znanja ili nekog kvazi pitanja koje je toliko opširno da se može pisati danima odgovore.

Mislim da ni neću više dolaziti na forum više. Sve što me zanima pratim negdje dalje. Ne kažem u nekom kontekstu kako sam ja uber milijarder koji vas tu sve šprda. Nego mi nema smisla previše trošiti vrijeme na stvari koje su godinama iza mene i znanja koja sam davno usvojio i primjenio. Meni nije nikakva motivacija pisati - ni ne volim pisati. Neke druge stvari su došle u moj život koje me čine sretnim, a to je moja obitelj i moja žena - ne treba mi ni potvrda da nešto znam ili da nekom dokazujem išta :) to je iza mene.

Malo mi je žao što sam se udaljio i od grupe na skype-u (koja je ili se klanizirala ili raspala) i od ovog foruma u kojem se na neku ruku daje pomalo smiješna iskrivljena slika pravog stanja stvari u IM-u. Ne kažem da mi se zgadio već sam otkrio koliko čari ima raditi direktno s ljudima što je po meni mnogo ugodnije i produktivnije.

Moji prioriteti u životu su se promijenili kao i moja mišljenja prema internetu općenito. Neka hvala ja rađe uživam u pravom životu s ljudima koje mogu zagriliti i rukovati nego se prepucavati preko praznih slova. To je naravno samo moje mišljenje i filozofiranje i nije direktan napad na tebe.

U suštini nemam više ono nešto što je meni pružalo sadisfakciju - danas su neke druge stvari zamjenili taj osjećaj gušta :)

Nisam ni mislio da ću ikada pisati ovakvo što kao ovo što pišem :)

Hellas

Legenda
Tu od
28 Srp 2009
M00nlander kaže:
Hellas kaže:

Dosadno mi je :) Dolazim maltene svaki drugi dan na forum i nisam previše stvari uoči a da se ne vrte oko ili claimanja znanja ili nekog kvazi pitanja koje je toliko opširno da se može pisati danima odgovore.

Mislim da ni neću više dolaziti na forum više. Sve što me zanima pratim negdje dalje. Ne kažem u nekom kontekstu kako sam ja uber milijarder koji vas tu sve šprda. Nego mi nema smisla previše trošiti vrijeme na stvari koje su godinama iza mene i znanja koja sam davno usvojio i primjenio. Meni nije nikakva motivacija pisati - ni ne volim pisati. Neke druge stvari su došle u moj život koje me čine sretnim, a to je moja obitelj i moja žena - ne treba mi ni potvrda da nešto znam ili da nekom dokazujem išta :) to je iza mene.

Malo mi je žao što sam se udaljio i od grupe na skype-u (koja je ili se klanizirala ili raspala) i od ovog foruma u kojem se na neku ruku daje pomalo smiješna iskrivljena slika pravog stanja stvari u IM-u. Ne kažem da mi se zgadio već sam otkrio koliko čari ima raditi direktno s ljudima što je po meni mnogo ugodnije i produktivnije.

Moji prioriteti u životu su se promijenili kao i moja mišljenja prema internetu općenito. Neka hvala ja rađe uživam u pravom životu s ljudima koje mogu zagriliti i rukovati nego se prepucavati preko praznih slova. To je naravno samo moje mišljenje i filozofiranje i nije direktan napad na tebe.

U suštini nemam više ono nešto što je meni pružalo sadisfakciju - danas su neke druge stvari zamjenili taj osjećaj gušta :)

Istrola i iskulira :drinking. Slazem sa ovim postom vise lici na tebe.
Inace sam ne pisem i ne posjecujem mnogo forum, ne znam sta mi bi ovaj vikend, nostalgija stal.

Inace na skajp grupi ne pise niko tako da mislim da se nisu isklanizirali ili mozda jesu al sam ja sam u svom klanu :king.

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
Hellas kaže:
M00nlander kaže:

Istrola i iskulira :drinking. Slazem sa ovim postom vise lici na tebe.
Inace sam ne pisem i ne posjecujem mnogo forum, ne znam sta mi bi ovaj vikend, nostalgija stal.

Inace na skajp grupi ne pise niko tako da mislim da se nisu isklanizirali ili mozda jesu al sam ja sam u svom klanu :king.

Život piše drugačije stranice nego što sam zamislio. Imam hrpe i IM-a i psihologije i NLP-a i developerskog i ko zna kakvog sve znanja iza sebe i smatram da je vrijeme da se okrenem nečem drugom u životu. Previše sam vremena prove pred monitorom i fali mi stvarnog svijeta i stvarnog kontakta.

Klanovi su uvijek bili i posotjat će i dalje :to_clue

Igor Tomić

Legenda
Tu od
24 Ožu 2011
M00nlander kaže:

Slazem se sa tobom da je mnogo veca satisfakcija raditi sa ljudima kojima je moguce stisnuti ruku ili ih zagrliti.
Oko promene prioriteta, to mi je potpuno jasno. Pogotovo kada je porodica u pitanju.

Sto se potvrde da nesto znas tice, mislim da vecini ljudi ona nije potrebna. Bar ne u smislu hrnjenja ega. Ali moze da bude prednost u nalazenju saradnika.

Takodje se slazem da na ovom (a tek na vecini stranih foruma pretrpanim djubretom) nema prave slike o IM. Mislim da je na ovom forumu pre svega zbog toga sto imamo relativno limitiran opseg tema o kojima pisemo.
Bio bih ti ipak zahvalan da podelis svoju sliku o IM sa nama ;) Nadam se da ti nije suvise mrsko :)

Verujem i da ti se forum nije zgadio, potpuno mi je jasno da u necemu vise ne pronalazis vrednost, i to je sasvim normalno i ok.

Na vrh