Mudro ću prešutiti
Dosadno mi je

Dolazim maltene svaki drugi dan na forum i nisam previše stvari uoči a da se ne vrte oko ili claimanja znanja ili nekog kvazi pitanja koje je toliko opširno da se može pisati danima odgovore.
Mislim da ni neću više dolaziti na forum više. Sve što me zanima pratim negdje dalje. Ne kažem u nekom kontekstu kako sam ja uber milijarder koji vas tu sve šprda. Nego mi nema smisla previše trošiti vrijeme na stvari koje su godinama iza mene i znanja koja sam davno usvojio i primjenio. Meni nije nikakva motivacija pisati - ni ne volim pisati. Neke druge stvari su došle u moj život koje me čine sretnim, a to je moja obitelj i moja žena - ne treba mi ni potvrda da nešto znam ili da nekom dokazujem išta

to je iza mene.
Malo mi je žao što sam se udaljio i od grupe na skype-u (koja je ili se klanizirala ili raspala) i od ovog foruma u kojem se na neku ruku daje pomalo smiješna iskrivljena slika pravog stanja stvari u IM-u. Ne kažem da mi se zgadio već sam otkrio koliko čari ima raditi direktno s ljudima što je po meni mnogo ugodnije i produktivnije.
Moji prioriteti u životu su se promijenili kao i moja mišljenja prema internetu općenito. Neka hvala ja rađe uživam u pravom životu s ljudima koje mogu zagriliti i rukovati nego se prepucavati preko praznih slova. To je naravno samo moje mišljenje i filozofiranje i nije direktan napad na tebe.
U suštini nemam više ono nešto što je meni pružalo sadisfakciju - danas su neke druge stvari zamjenili taj osjećaj gušta
Nisam ni mislio da ću ikada pisati ovakvo što kao ovo što pišem