• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bug na profilnoj stranici

aleksej kaže:
Kad gledam profilne stranice u vrhu piše hi
http://prntscr.com/9gk9b
Mislim da tako ne treba da bude. Ili je to možda neka skrivena Davorova SEO strategija. :D

Da i ja sam nedavno to primjetio. Ima masu bugova, stalno otkrivamo nove, nikako da nadogradim forum na novu verziju pa da vidim dali ce to rjesit masu stvari.

Al eto, radim "pripremne" radnje za to pa cemo vidjet. Mozda uskoro i bude nadogradnja. Htio sam nakon natjecanja al vi navalili sa reportanjem bugova :p

Nesto slicno se desavalo u Operi. Kada editujem neki php u WP pa snimim izmjene, na dno koda uvijek ubaci nesto ovako ili dio koda, koji se onda pojavljuje na stranici.

A ja sam to davno primijetio, nije to neki bug koji moze ugroziti forum pa zato nisam ni obavijestio nikoga o tome

Back
Na vrh