• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Besplatan alat za pronalazenje deadlinkova

guglastican

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2012
Koji alat koristite za pronalazenje dead linkova? Dal' postoji neki besplatan.

Mozel' neko ukratko napisati par recenica koje metode koristi za pronalazenje dead linkova.

Imaš browser addone poput CheckMyLinks za Chrome, LinkChecker za Mozilu, oni proveravaju mrtve linkove na stranici na kojoj si. Za skeniranje celog sajta sam koristila ScreamingFrog, on je ako se dobro sećam besplatan za sesije od po 500 stranica.

Za procese, ako ti se niko ne javi, verovatno je najbolje da proguglaš "broken link building methods/techniques", ako ti treba za link building, ima baš puno detaljnih tekstova na tu temu.

Treba mi za link building, ali mi nije bas jasno kako da trazim po keywordu, zato sto mi je specificna nisha i ne mogu ponudit link ako bas i nema veze sa sadrzajem.

Hvala, J. Snaću se nekako.

Back
Na vrh