Svim članovima i gostima IZ foruma islamske vjeroispovjesti želim sretan bajramski praznik :waving
anarchox Legenda Tu od 28 Kol 2010 Poruka 996 4 Lis 2014 #1 Svim članovima i gostima IZ foruma islamske vjeroispovjesti želim sretan bajramski praznik :waving
M mafica Član Tu od 17 Kol 2014 Poruka 96 4 Lis 2014 #2 Bajram Šerif Mubarek Olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti. Neka je sa srećom, uživajte.
A alecmreza Aktivni član Tu od 5 Ožu 2013 Poruka 183 4 Lis 2014 #3 mafica kaže: Bajram Šerif Mubarek Olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti. Neka je sa srećom, uživajte. Više... O kojem se poslu radi gdje mogu 2e dnevno zaraditi?
mafica kaže: Bajram Šerif Mubarek Olsun svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti. Neka je sa srećom, uživajte. Više... O kojem se poslu radi gdje mogu 2e dnevno zaraditi?
M mafica Član Tu od 17 Kol 2014 Poruka 96 4 Lis 2014 #4 alecmreza kaže: O kojem se poslu radi gdje mogu 2e dnevno zaraditi? Više... Molio bih te da ne kvariš temu s takvim pitanjem. Ispoštuj ipak drugu vjeroispovijest, nema veze što nisi kao oni (nisam ni ja). A što se tiče toga što pitaš, mogao si to pitati putem privatne poruke.
alecmreza kaže: O kojem se poslu radi gdje mogu 2e dnevno zaraditi? Više... Molio bih te da ne kvariš temu s takvim pitanjem. Ispoštuj ipak drugu vjeroispovijest, nema veze što nisi kao oni (nisam ni ja). A što se tiče toga što pitaš, mogao si to pitati putem privatne poruke.
belmo996 Dobro znana faca Tu od 30 Pro 2012 Poruka 247 5 Lis 2014 #5 Hvala Vam na cestitkama Takodjer, i od mene Bajram Serif Mubarek Olsun, svvim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.
Hvala Vam na cestitkama Takodjer, i od mene Bajram Serif Mubarek Olsun, svvim pripadnicima islamske vjeroispovijesti.
VWolf Legenda Tu od 23 Lip 2011 Poruka 2,304 5 Lis 2014 #6 Allah Raziolsun. Svima onima koji obilježavaju ovaj dan Bajram Šerif Mubarek Olsun.
guglastican Dobro znana faca Tu od 30 Sij 2012 Poruka 234 5 Lis 2014 #7 Allahraziolsun, Bajram Šerif Mubarek Olsun i ostailma koji obiljezavaju ovaj dan.