• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Back to Top

Jovan

Član
Tu od
15 Velj 2013
Imam jedan predlog, a to je da se u postbit gde se nalaze i ostala dugmad poput www, PM, itd.. ubaci i dugme Back to Top ili skaćeno Top ... Mislim da je vrlo korisna, a i skraćuje dosadno vrtenje gore ukoliko je thread sa dosta postova na prvoj strani :)

Imaš traku u side bar i samo u vrhu klikneš na nju. I eto te na vrhu teme. Isti efekat a nema potrebe da išta radimo sa forumom.

Znam za to, ali je ovako dosta lepše i efektivnije što se mene tiče. Ne zahteva velike modifikacije foruma :)

U toku su testiranja na novoj verziji foruma pa ćemo uzeti u razmatranje i tvoj predlog.

Back
Na vrh