• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Attachment ne zeli prihvatit pdf ni zip

InFlames20

Legenda
Tu od
2 Ožu 2008
Evo probao sam uploadat knjigu u attachment ali mi nece. Probao sam i u zipu al isto nece. Probao sam sliku, to radi bez problema. Neznam, probat cu naci problem.

Probajte i vi uploadat neku knjigu (ako imate) pa da vidimo...

Edit: Izgleda je stvar u velicini fajla, testiram jos uvijek...

Izgleda je stvar u velicini, uploadajte knjige do 1MB na forum, sve ostalo preko 1MB na Rapid Share najbolje ili preko neceg drugog.

e zato si fino skines HjSplit programcic (pod attachments) pa izrezes fajl bilo koji na komadice manje od 1Mb ako imas volje pa ih tako stavis :čekić

haha, ja pokusavam uploadati .rar fajl od 320Kb pa nece :čekić:čekić

ako je tako mali uploadaj ga bez rara, ako je veci na rapid

p.s. probaj sad uploadat rar, nije bilo te extenzije sad sam je dodao pa reci

kakav exe, pa jel knjiga ili?
znam da su se nekad i tako radile e-knjige, al to je dosta zastarjelo.

ma sta cu s tim, previse tlake za tako male stvari, to se koristi za filmove i sl. al po meni isto nepotrebno jer i rar moze raskomadat film u dijelove.

HjSplit ti se koristi za malo delikatnije fajlove od .avi datoteka. ISO je prva od njih koja bas i nece uvijek biti dobro splitana s .rar-om :) zato se koristi HjSplit ili Chainsaw.

Back
Na vrh