M00nlander
Moćan
- Tu od
- 9 Lis 2008
Ubuduće u Hrvatskoj zbog ulaska u Europsku uniju bit će sve više i više projekata financiranih iz EU fondova. Tako je i algebra imala akciju do 23.02.2012. za besplatne stipendije. Pročitao sam da kolega smatra kako je to pro forme papir. Ovi iz algebre daju certifikat kojim se osoba može zaposliti bilo gdje u EU i van nje jer je međunarodno priznat. Nije ni malo bezvezna stvar.
Bilo je da se mogla dobiti stipendija za "stručnjak u internet marketingu" za sve one koji žive na području Zagreba. Inače tečaj košta oko 11000 kuna.
Nažalost ja sam prekasno vidio te stipendije, ali svakim danom nišanim po netu šta se sve radi na konto EU fonda. Praktički čovjek može osmisliti svoj vlastiti projekt iz neke određene branše i biti financiran.
Bilo je da se mogla dobiti stipendija za "stručnjak u internet marketingu" za sve one koji žive na području Zagreba. Inače tečaj košta oko 11000 kuna.
Nažalost ja sam prekasno vidio te stipendije, ali svakim danom nišanim po netu šta se sve radi na konto EU fonda. Praktički čovjek može osmisliti svoj vlastiti projekt iz neke određene branše i biti financiran.