• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Algebra.hr - Besplatna predavanja

M00nlander

Moćan
Tu od
9 Lis 2008
Postova
462
Ubuduće u Hrvatskoj zbog ulaska u Europsku uniju bit će sve više i više projekata financiranih iz EU fondova. Tako je i algebra imala akciju do 23.02.2012. za besplatne stipendije. Pročitao sam da kolega smatra kako je to pro forme papir. Ovi iz algebre daju certifikat kojim se osoba može zaposliti bilo gdje u EU i van nje jer je međunarodno priznat. Nije ni malo bezvezna stvar.

Bilo je da se mogla dobiti stipendija za "stručnjak u internet marketingu" za sve one koji žive na području Zagreba. Inače tečaj košta oko 11000 kuna.

Nažalost ja sam prekasno vidio te stipendije, ali svakim danom nišanim po netu šta se sve radi na konto EU fonda. Praktički čovjek može osmisliti svoj vlastiti projekt iz neke određene branše i biti financiran.
 

sema

Dobro znana faca
Tu od
19 Stu 2010
Postova
285
Naletija san na fejsu na nešto zanimljivo :)
Besplatna online predavanja

IT expert channel pruža Vam mogućnost praćenja noviteta u području IT tehnologija slušanjem predavanja u živo, u okruženju Algebrine virtualne učionice. Radi se o 60 minutnim predavanjima koja se prenose isključivo preko weba, pokrivaju novitete, iskustva dobre prakse, mogućnosti tehnologije, a sve iz usta vrhunskih stručnjaka koji zbog prirode svog posla dobar dio vremena troše na praćenje noviteta. Predavanja su namijenjena IT stručnjacima kojima je tehnologija svakodnevna praksa.

Područja koja će biti pokrivena programom IT expert channel-a su:
  • Upravljanje IT infrastrukturom (operativni sustavi, mreža, poslužitelji, IT sigurnost, e-mail poslužitelji, kolaboracijske platforme, alati za upravljanje IT infrastrukturom),
  • Virtualizacija (platforme za virtualizaciju, on premise vs. public cloud, private cloud),
  • Platforme za razvoj rješenja (.NET, Sharepoint, Azure, Java),
  • Baze podataka (dizajn, administracija, programiranje, BI rješenja),
  • Upravljanje projektima (Project Management, Agile, Scrum),
i sva druga područja za koja će biti iskazan interes korisnika.

Više na: http://tv.algebra.hr/index.php/itexpert
 

Gogo7

Dobro znana faca
Tu od
28 Svi 2010
Postova
281
Iskopao sam ovu temu iz arhive, da ne otvaramo novu - opet besplatna predavanja, odnosno radionice, u Algebri.

Kod:
http://www.algebra.hr/hocu

Radionice su dostupne i online i u učionicama, ima ih čak 16, uglavnom imate sve na linku gore.

P.S. Baš su mi fora ovi motivirajući posteri od Algebre.

k2.jpg
 
Na vrh