• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

adsense racun

haris026

Član
Tu od
26 Ruj 2015
odobrili su mi racun za adsense preko youtuba, da li ja mogu sad taj racun koristiti i na web sajtu, ako mogu, da li mi neko moze reci kako da prebacim reklame na sajt

mozes koristiti isti account adsense, ali moraju ti odobriti isto i za web sajt, zna gogle sta radi hehe :) Napravi sajt da ima bar 10tak unikatnih clanaka malo slika u njima i posaljes da ti i to odobre.

Ja moram da te upozorim, posto se meni to desilo... Moze da se desi da kada te odbiju za sajt, da ti bude blokirano i za youtube... meni se sredila situacija posle 5+ meseci...

Da ne otvaram novu temu. Imam oko 300 unikatnih posjeta dnevno veciom je balkan al budu mi dnevno samo 2-3 klika na reklama :S zar tako malo imam ono postavljeno ispod naslova posta na kraju teksta i tu ima najvise klikova al ovo 2-3 klika dnevno me bas iritira na 300 unikatnih posjeta dnevno.

oblacno kaže:
Da ne otvaram novu temu. Imam oko 300 unikatnih posjeta dnevno veciom je balkan al budu mi dnevno samo 2-3 klika na reklama :S zar tako malo imam ono postavljeno ispod naslova posta na kraju teksta i tu ima najvise klikova al ovo 2-3 klika dnevno me bas iritira na 300 unikatnih posjeta dnevno.

Verujem da si u poslednjih mesec dana posetio 300 sajtova. Na koliko njih si kliknuo adsense reklamu, a da nije baš slučajno?

Back
Na vrh