• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense problem ???

novii kaže:
Kao što ti je preporučeno, proveri odakle ti stiže saobraćaj i zatim prelistaj ponovo smernice programa i vidi da li se poklapaju sa stanjem na tvom sajtu.

Kako da proverim te stvari google analistiys imam al je instaliran jedno 7 dana pre ovo desilo tako da nema puno podataka ali 90% prometa mi doazi sa fb imam tamo grupa dosta svojih aktivnih a sta kako mislis ovo smerinice sta treba uraditi nisam upucen a i racun za isplatu mi ide preko payonera pa sam cuo neke price da je moguce zbog toga kao zato sto adsense nedozvoljava isplatu preko virtualne banke jeli to istina jel znate sta o tome

Evo msm da sam pronasao razlog zbog koga je veoma moguce da je disablovan acc imam nekog fake prometa koji dolazi na sajt ne sa moje strane posto ja nisam ni kupovao promet niti ista ali izgleda da je ipak nekako dosao do mog sajta i veoma je moguce da je on izazvao neku vrstu invalid activity-a koja je dovela do disablovanja adsensa nego moje pitanje je sta sad da radim kako da sprecim da se to ubuduce desava tako da mogu da napisem adesnsu u molbi sta je tacno bilo problem i kako sam ga resio.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    30 KB · Pregleda: 416
Meni je poslat adsense cek 21.12 , a jos nije stigao na kucnu adresu,obicno stigne u roku od 5-7 dana , a pritom nije mi ni jedan YT kanal banovan ili nesto slicno...Ima li jos neko problem da mu nije stigao cek,koliko se vama desavalo da cekate?

kiba kaže:
Meni je poslat adsense cek 21.12 , a jos nije stigao na kucnu adresu,obicno stigne u roku od 5-7 dana , a pritom nije mi ni jedan YT kanal banovan ili nesto slicno...Ima li jos neko problem da mu nije stigao cek,koliko se vama desavalo da cekate?
Ako piše da je ček poslat, sačekaj još malo doći će.
Ne znam zašto ne izabereš bankovni transfer kao payment method ?

Nije mi jasno da postoje ljudi koji još uvijek isplacuju novac čekom, otkako je uvedeno wiralno placanje !!!!!!

haris026 kaže:
Nije mi jasno da postoje ljudi koji još uvijek isplacuju novac čekom, otkako je uvedeno wiralno placanje !!!!!!

Nije bilo isplate na ovaj nacin skoro 3 godine,tako da nisam ni bio bas upucen...

kada udjem na adsense pise provjerit cemo sajt u naredna 3 dana
i to stoji 3 mjeseca i nema odgovora
sta je sve potrebno da se adsense putpuno odobri
pomoc!!!!

Aleksanda117 kaže:
Evo msm da sam pronasao razlog zbog koga je veoma moguce da je disablovan acc imam nekog fake prometa koji dolazi na sajt ne sa moje strane posto ja nisam ni kupovao promet niti ista ali izgleda da je ipak nekako dosao do mog sajta i veoma je moguce da je on izazvao neku vrstu invalid activity-a koja je dovela do disablovanja adsensa nego moje pitanje je sta sad da radim kako da sprecim da se to ubuduce desava tako da mogu da napisem adesnsu u molbi sta je tacno bilo problem i kako sam ga resio.

To sigurno nije razlog. I ja kod sebe u analytics vidim to isto pa mi nije ugasen account. Ili si sam klikao ili si nekog nagovarao da klika,jer je jedino tako moguce imati puno invalid clicks.

kristalni kaže:
kada udjem na adsense pise provjerit cemo sajt u naredna 3 dana
i to stoji 3 mjeseca i nema odgovora
sta je sve potrebno da se adsense putpuno odobri
pomoc!!!!

Adsense je sad veoma pooštrio kriterije tako da trenutno prihvataju samo najbolje sajtove pogotovo sa Balkana.
Pod najbolje se podrazumijeva:
-Da već imaš posjete na web sajtu
-Da je sajt stariji od 6 mjeseci
-Da je sajt popunjen sadržajem, dakle sadržaj nije samo napisati 20 članaka i misliti da je sve riješeno. Dakle sajt mora izgledati profesionalno i popunjeno do najsitnijih detalja.

Sretno :waving

Ovo sto je @terminator napisao nije točno. Tj nisu tocne prve dvije stavke, 3. je točna.

Prije nekih 20ak dana sam radio sajt jednom poznaniku na novoj domeni, novom hostingu. Jucer je dobio odobrenje za adsense. Posjeta mu mizerna i zanemariva bila, domena stara tek 20ak dana.
Najvažnije je ovo pod stavkom 3. ... sajt mora imati sadržaj (original tekstove, widgate, smisleno podnožje, smislen header, nekoliko stranica/kategorija itd.), tekstovi moraju, barem na početku rada biti original autorski i strogo vezani uz temu same strane.
Nisam siguran ali mislim da dosta znaci i sam dizajn stranice, boje iste itd.

Bez uvrede @terminator

Perky kaže:
Ovo sto je @terminator napisao nije točno. Tj nisu tocne prve dvije stavke, 3. je točna.

Prije nekih 20ak dana sam radio sajt jednom poznaniku na novoj domeni, novom hostingu. Jucer je dobio odobrenje za adsense. Posjeta mu mizerna i zanemariva bila, domena stara tek 20ak dana.
Najvažnije je ovo pod stavkom 3. ... sajt mora imati sadržaj (original tekstove, widgate, smisleno podnožje, smislen header, nekoliko stranica/kategorija itd.), tekstovi moraju, barem na početku rada biti original autorski i strogo vezani uz temu same strane.
Nisam siguran ali mislim da dosta znaci i sam dizajn stranice, boje iste itd.

Bez uvrede @terminator

Ma nema problema, uredu je ispraviti nekoga ako griješi, nadopuniti itd... Bitno je da pomognemo čovjeku...

Zdravo
I ja imam neki problem sa ovim Adsense povezivnjem,ali ne znam o cemu se radi pa ako neko moze pomoci bilo bi super :)
Prije 5 dana sam poslala prijavu i u roku od sat vremena mi je dosao mail da je prijava uspjesno pregledana,te da sada trebam napraviti svoju prvu oglasnu jedinicu i postaviti oglasni kod na stranicu da bi potpuno aktivirala racun. Pise takodje da ce to ispocetka biti prazni oglasi pa tek nekad kasnije kada se racun potpuno aktivira pojavit ce se pravi oglasi. A problem je sto meni jos uvijek pise da povezuju moju web-likaciju s Adsensom i ne mogu nikako kliknuti na stavke sa strane Moji oglasi i ostalo (svijetla slova,gotovo da se ne vide). A da bi napravila tu prvu jedinicu da ubacim oglasni kod moram kliknuti na Moji oglasi. Shvatam da mi nikako nisu odgovorili,ili da su mi poslali neku odbijenicu ali ovako u mailu pise da zapocnem odmah a ja ne mogu ni na sta ovamo kliknuti i tako stoji evo vec 5 dana. Pa eto ako neko zna nesto o tome bilo bi super :)

Sistem im je toliko bagovit da je to tuzno... Pretuzno...

Otvori temu na adsense forumu...

Back
Na vrh