• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense problem ???

ebdesign

Član
Tu od
21 Srp 2016
Pozdrav.Ima problem sa adsensom vec duzi period,naime napravio sa adsense prije par godina i od tada mi nastaju problemi svi blogovi koje sam pokusao povezati sa tim accountom su od strane googla odbijeni da bi nakon nekog vremena ga obrisao,napravio novi blog,novi mail nabacio nekih 70 postova i poslao zahtjev i nista se ne desava nit mi salju odbijenicu a nisu ni prihvatili da li neko zna u cemu je problem?

Ja sam imao isti problem i digao sam ruke. Meni odobre, dobijem codove za reklame, ali se reklame jednostavno ne pojavljuju na blogu. Cekao sam i do 2-3 nedelje...Ali dzaba.

Da li postoji mogucnost da se aplicira sa drugog racunara odnosno adrese da li bi onda moglo?

I meni isto, pokusao sam sa jednim sajtom isto sam dobio kod, ubacio ga u sajt sacekao 10tak dana i nista. Onda sam kupio novi sajt oznacio da sam iz neke druge drzave, napravio novi email na novo ime i promenio ip adresu, posto sam cuo da nece nas sa Balkana vise da prihvati i nista.. mozda jednostavno imaju previse sajtova pa jedno vreme nece ni prihvatati.. ili traze bas dobre sajtove sa velikom posetom.. Sad sam skoro povezao YT kanal sa adsensom pa nakon prve isplate pokusacu i sajt da povezem na taj nalog, mozda tako uspe...

Nije problem previše sajtova sa zapadnog Balkana, problem je nastao pošto su pojedinci prevarama i autoklikerima sebi nabijali zaradu sa FB-a. To je bilo aktuelno pre godinu dana, pa se značajno povećao broj odbijenih naloga.

Ja u skorije vreme nisam primetio neko pravilo kako vrše selekciju, jednostavno većinu odbijaju a samo ponekom odobre. Kako i zašto neznam.

novii kaže:
Nije problem previše sajtova sa zapadnog Balkana, problem je nastao pošto su pojedinci prevarama i autoklikerima sebi nabijali zaradu sa FB-a. To je bilo aktuelno pre godinu dana, pa se značajno povećao broj odbijenih naloga.

Ja u skorije vreme nisam primetio neko pravilo kako vrše selekciju, jednostavno većinu odbijaju a samo ponekom odobre. Kako i zašto neznam.

Ma u zadnje vrijeme je tesko po pricama kolega da se dugo ceka da prihvate sajt da adsense,pokusat cu sa druge IP adrese ako nista kupit host i otvoriti sajt valjda tako uspije,hvala na odgovoru :)

Evo ja kao skoro primljen da prensem iskustvo... Mislim da vam nije bas pametno to sto menjate imena i adrese i ostale mutljavine... Uostalom, da bi podigao pare treba da bude tvoja tacna adresa...

Elem, pokusao sam prvo sa novim domenom i nisam prosao ni prvi stepen provere (nisam dobio ni kod oglasa)... Onda sam sa domenom starim 4god i poprilicno poseta na sajtu pokusao 2x i oba puta sam bio odbijen u 2. stepenu provere... Znaci prvi stepen mi odobre odmah, postavim kodove oglasa na sajt i posle 4-5 dana me odbiju...

Tada sam bio ocajan i uz pomoc jedno clana sa ovog foruma dosao do coveka koji pravi adsense naloge i preprodaje ih, nalog bude na vase ime i sve bude legalno i to naplacuje 50-60$... Kontaktirao sam ga i on me je odbio i rekao mi je da trenutno ne radi to jer su sada zbog prevara, citiram ga: "Balkan izjednacili sa Azijom i sve redom odbijaju"...

Nakon toga, usledio je moj poslednji pokusaj koji je Bogu hvala uspeo... Prijavio sam se sa sajtom koji je star 4-5 god i koji ima mnooooogoooo tekstova na sebi i nekih 1000poseta dnevno...

Dakle, to je mozda jedini nacin... Stari, posecen sajt sa dosta poseta, pa se snalazite... :)

prodali ti ono što im je neprofitabilno...

početnici, ne plašite se odbijanja.
zamislite kakav bi utisak ostavili kad bi svakog iz prve primili.

Hvala vam na odogovoru i vasim iskustvima,pa da vas pitam kakvog iskustva imate sa Adnow da li su slicni adsensu cuo sam manje placaju,i da li moze sa tim sajtom popup???

Recimo da bi bilo za to najbolje da odeš u temu koja je namenjena za oglasnu mrežu Adnow, a imaju dve veće na ovom forumu.

Evo primer zašto se ne dozvoljavaju novi nalozi na Adsensu, ja sam ga posetio samo sa FB i to se navodi kao preporuka ispod video snimka. Naravno da kada se dođe sa FB ništa se ne dešava, već se posetioci podstiču da kliknu na reklamu.

http://inovosti.info/?p=1038#/

Ovo je slikovit primer za ljude koji su se nedavno uključili u celu priču.

Da li google uopste ima sistem koji proverava/kaznjava popup koji iskace samo prilikom posete sa FBa? Meni se cini kao da oni to ne mogu da provale?

Ili se samo prave ludi a nama sto posteno pokusavamo otezavaju posao na sve nacine...

Izgleda da google adsense u posljednje vrijeme teze prihvata,mislio sam da je samo kod mene a izgleda da je i kod drugih problem..

ja sam poslao aplikaciju adsensu danas je 29 dan od kako sam poslao i idalje mi stoji Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as your application is currently in review. Within a week of your application date, we'll review your application and follow-up with you via email. Once you are approved to join AdSense, you'll be able to log in to your account and get started.
a reklame se pojavile na sajtu a nisam ni kod ubacio niti ista niti mi je stigao email da sam prihvacen il odbijen kako to jel to neka greska il kako vec se to desilo jel se to kome desavalo il jel cuo da se nekom desilo molim vas sto pre odgovor dobcu slom zivaca vise zbog ovog adsensa .

Aleksanda117 kaže:
ja sam poslao aplikaciju adsensu danas je 29 dan od kako sam poslao i idalje mi stoji Account Not Active
An AdSense account does not exist for this login, as your application is currently in review. Within a week of your application date, we'll review your application and follow-up with you via email. Once you are approved to join AdSense, you'll be able to log in to your account and get started.
a reklame se pojavile na sajtu a nisam ni kod ubacio niti ista niti mi je stigao email da sam prihvacen il odbijen kako to jel to neka greska il kako vec se to desilo jel se to kome desavalo il jel cuo da se nekom desilo molim vas sto pre odgovor dobcu slom zivaca vise zbog ovog adsensa .

Koji hosting koristis za taj sajt?

brzi kaže:
Aleksanda117 kaže:

Koji hosting koristis za taj sajt?
https://www.dreamwebhosting.net/?_ga=1.105410304.2044969375.1475068341 ovaj

I ja imam isti problem sa adsensom. Pokušavam odavno da dobijem, ali nikako da uspem u tome. Da li neko zna nekog ko može da mi proda adsense account iz Srbije?

Adnow je očajan i nije ni blizu Adsense-u.

Hello,

With our advertising programs we strive to create an online ecosystem that benefits publishers, advertisers, and users. For this reason we sometimes have to take action against accounts that show behavior towards users or advertisers that may negatively impact how the ecosystem is perceived. In your case, we have detected invalid activity on your AdSense account and as a result it has been disabled.

We are limited in the amount of information we can provide about your specific violation. We understand that you may want more information about your account activity. However, in order to protect our proprietary detection systems, we are unable to provide further details.

In some cases publishers can make significant changes to correct the violation and are willing to comply with the AdSense program policies. For this reason, we offer an appeal process as an opportunity to work with you to resolve the issue. Please be sure to provide a complete analysis of your traffic or other reasons that may have generated invalid activity in your appeal. Submit your appeal using this form and we will follow up accordingly. Before submission, please review the list of the top reasons for account closure.

Thanks for your understanding.

Sincerely,

The Google AdSense Team

Ovo mi je danas doslo a nisam cak ni ulazio na sajt niti ista istao radio nisam kupovao traffic sam mi promet dolazi sa fb iz fb grupa tako da nez sta je problem i zasto se ovo desilo kako ovo da resim molim vas pomozite sta da radim

Kao što ti je preporučeno, proveri odakle ti stiže saobraćaj i zatim prelistaj ponovo smernice programa i vidi da li se poklapaju sa stanjem na tvom sajtu.

Back
Na vrh