• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense problem..(Molim za pomoc)

dekss

Član
Tu od
29 Sij 2016
Pozdrav svima nov sam na forumu.
Ovako Imao sam blog na altervista.org ukljucio adsense na njemu .Google oglase su oni postavili (hostovali) automatski sve je lepo radilo i zarada isplacena sve ok.
Pre par dana sam uzeo hosting i domenu instaliraao wordpress sve sredjeno .sada ne znam kako da ubacim oglase na moj sajt??
Pomazite ljudi
Ovo mi pise na Google Adsense pluginu na wordpressu
IMG_20160129_014934.jpg

dekss kaže:
Pozdrav svima nov sam na forumu.
Ovako Imao sam blog na altervista.org ukljucio adsense na njemu .Google oglase su oni postavili (hostovali) automatski sve je lepo radilo i zarada isplacena sve ok.
Pre par dana sam uzeo hosting i domenu instaliraao wordpress sve sredjeno .sada ne znam kako da ubacim oglase na moj sajt??
Pomazite ljudi
Ovo mi pise na Google Adsense pluginu na wordpressu
IMG_20160129_014934.jpg

Čemu pistavljanje više istih tema ?
Dobio si odgovor od mene u prošloj :waving
Dakle kratko i jasno u postavkama adsense-a naći ćeš "Access and authorization"
"Only host sites are allowed to show ads for your account,” pritisni edit i ostalo ćeš se snaći, nadam se.

Back
Na vrh