• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense pozicije za web i mobile 2018

oblacno

Član
Tu od
29 Lis 2013
Pozdrav raja.

Koje su sada aktuelne pozicije za adsense reklame, kako vi kod sebe stavljate i koje plugine koristite. Da li posebno pravite adsense reklame za mobilni ili jedne koje stavite na sajt sluze i za posjete s mobitela... Vidio sam da ima dosta tema, nisam vidio nista svjezije u 2018 godini.
Siguran sam da ima dosta korisnika koje ovo muci.
Trenutno ja stavljam 336x280 na lijevu stranu, 300x250 centar teksta i na dnu centar teksta stavim 336x280 imam oko 400 unikatnih posjeta dnevno i vrti mi oko 0.30e zarada dnevno... Najvise Ex yu posjeta samo google

oblacno kaže:
Pozdrav raja.

Koje su sada aktuelne pozicije za adsense reklame, kako vi kod sebe stavljate i koje plugine koristite. Da li posebno pravite adsense reklame za mobilni ili jedne koje stavite na sajt sluze i za posjete s mobitela... Vidio sam da ima dosta tema, nisam vidio nista svjezije u 2018 godini.
Siguran sam da ima dosta korisnika koje ovo muci.
Trenutno ja stavljam 336x280 na lijevu stranu, 300x250 centar teksta i na dnu centar teksta stavim 336x280 imam oko 400 unikatnih posjeta dnevno i vrti mi oko 0.30e zarada dnevno... Najvise Ex yu posjeta samo google

Izbjegaji obavezno 300x600 na mobilnoj verziji (posto je to "penal"), a mozes ga koristiti na desktop ... probaj naci switcher za to, da se prema rezoluciji na desktop ti prikazuje 300x600, a na mob npr. 300x250

Kod:
if ( td_screen_width >= 468 ) {
                        /* Large monitors */

Progooglaj ovaj kod...

Back
Na vrh