• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense pomoc

Ljudi kakva je situacija kod vas sto se tice ove teme,imal poboljsanja kod mene nista kao sto mozete vidjeti.Jos mi svaki video treje preko 10min znaci reklama sam nabaco kamaru ali dzaba kad se ne prikazuju.

Prilozi

• hgjgjg.JPG
    hgjgjg.JPG
    9.4 KB · Pregleda: 340
Moze li ovo neko da mi objasni? Prihod za hiljadu prikaza mi je 4.04e i ja taj dan sa mojih preko 2000 prikaza trebao bih da zaradim najmanje 8e ali ja sam zaradio za taj dan samo 1.94e,koristim duze video snimke i postavio sam reklame da se cesto prikazuju.Youtube zarada je u pitanju,ovako mi je ceo april :( zarada je upropastena.

http://imgur.com/Y5mSV7R

Prikazi stranice - 2.413, prikazi - 481, klikovi - 87, broj rotacije stranice - 0.80e, ovo je ludnica da nije ovako imao bi oko 200e kao i svaki mesec :( a ovako cu imati otprilike 50e :( na youtubu za april imam preko 200.000 pregleda.

Tek sada vidim da je ovo padanje pocelo od 25 marta,izgleda da se ne prikazuju reklame :(

Gledas pogresne brojke.
Sa ovog SS sto si poslao tvoj RPM je 0.8$, sto je u ovom trenutku na YT i vise nego dobro, uzeci u obzir svu ovu gungulu sa oglasivacima i April mesec kao jedan od losijih meseca u godini kao pocetak novog kvartala za oglasivace.

Da takav je otprilike u proseku RPM ali nikada ovo nije bilo za ove godine sto radim :( da ne zaradim ni 50e a pregledi isti kao i prosli meseci pa cak i mrtvi januar koji je najmrtviji bio je bolji.

Problem sa adsensom. Pisalo mi je da sam na cekanju i da ce to potrajati 3 dana i vise... Cekao sam vise od dva meseca da mi odobre a kod sam uredno ubacio....
U cemu je problem da li zna neko ?

Prilozi

• Screenshot 2017-06-09 18.17.15.png
    Screenshot 2017-06-09 18.17.15.png
    18.4 KB · Pregleda: 208
Pozdrav zanima me kakva je situacija kod vas u vezi Youtube zarade, nakon ovih problema sa reklamama,je li se zarada ista popravila.
[attachment=1118]
Evo kakva je zarada kod mene na 700k pregleda 300 USD zarada.

Prilozi

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    8 KB · Pregleda: 148
Posto ne mogu da otvorim novi topic, pitacu ovdje

Moze li neko od iskusnijih da mi objasni i pomogne. Naime, nekada davno prije 10-15 godina, pokusavao sam nesto oko internet zarade, ptc sajtova, izrade web site-ova, vise djecije onako ali eto. Sve je to bilo i ostalo na pokusaju, jer sam bio totalni pocetnik, ali ocigledno sam napravio sam sebi problem zbog toga.

Pokusao sam sa google adsensom, koji sam postavio na neku web stranicu na besplatnom hostignu, oko ptc zarade, dok je to bilo aktuelno, dobio sam ban, zbog cega ne znam ni ja sam, davno je bilo, dal zbog nekog nedozvoljenog sadrzaja ili sam sam sebi kliknuo na reklamu da isprobam kako to sve radi, jer sam bio novi u tome, uglavnom nit sam sta zaradio nit je to dugo trajalo. Medjutim sada sam se zainteresovao da krenem sa jednom stranicom, zakupio hosting i domenu, podigao wordpress, poceo sa pisanjem bloga, medjutim kad sam odlucio da ubacim adsense, kazu da vec imam adsense account koji moram prvo ugasiti, jer ne mogu imati dva accounta. Ja niti imam taj adsense account, niti ga znam da bi ga ugasio, ugasio sam drugi stari profil i e-mail, medjutim isto.

Moje pitanje je da li postoji nacin da ovo popravim, da li je moguce "izbrisati" taj adsense account ili se ne mogu baviti adsensom ni nakon 10 godina od pocetnicke greske. Da li mogu otvoriti adsense na nekog ukucanina pa postaviti reklame, da li cu onda napraviti drugi problem jer sam vec ubacio u google tu stranicu kao svoj propety i ostale kodove da botovi kupe sadrzaj i sl. Da li bi onda trebao izbrisati sve pa ispocetka postaviti sve na djevojkin account, od propety-a do reklama, ali nisu ni oni glupi, da to ne skontaju, ne bi da se bakcem nekim prevarama, nego trazim nacin da odradim ispravno i dozvoljeno, pa da krenem to kako treba ili ce me te djecije budalastine od prije 10-15 godina kostati za zivota da se odma okrenem nekom drugom adsensu koji nije google-ov, ako je ovo sad vec vise nemoguce napraviti da bude kako treba...

Ako neko ima voljan pomoci, da mi objasni nacin sta i kako da uradim.

Back
Na vrh