• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense: Pitanja i rasprave

josip122

Član
Tu od
20 Tra 2012
Otvaram jednu temu na koju do sada nisam naisao nego desetke razlicitih tema, ako se admini slazu neka ova tema stoji za sva pitanje, nejasnoce te raspravu vezanu za adsense.

Ako prezivi evo ja imam odmah jedno pitanje, da li se ikome dogada da na 10 000 jedinstvenih posjeta i 17 tiseuca Page Viewsa ima samo 7,5 eura zarade?!

Te da li kod vas na stranicama u zadnje vrijeme zna se dogoditi da ne ucita uvijek sve oglase?

Može li meni neko objasniti, gdje piše trenutna zarada na Adsense, jel ove projicirane cifre znače nešto. Tek sam se uključio na Adsense i stanje zarade stoji 0, ali se svaki dan nešto mijenja projicirana zarada, i ividim da ima klikova ida se to nešto kredituje po kliku određeni iznos centi. Da li se to revidira na neki datum u mjesecu i onda prebaci na trenutno saldo?

Odnosno kada ode mna povijest transakcija da li se tu na Zarada, svaki dan povećava ili stanje stoji isto, ili se jednom mjesečno sve sabere i prikaže zarada?

josip122 kaže:
Otvaram jednu temu na koju do sada nisam naisao nego desetke razlicitih tema, ako se admini slazu neka ova tema stoji za sva pitanje, nejasnoce te raspravu vezanu za adsense.

Ako prezivi evo ja imam odmah jedno pitanje, da li se ikome dogada da na 10 000 jedinstvenih posjeta i 17 tiseuca Page Viewsa ima samo 7,5 eura zarade?!

Te da li kod vas na stranicama u zadnje vrijeme zna se dogoditi da ne ucita uvijek sve oglase?

Meni se dešavalo 6000 posjeta 2,3 eura, samo 6 klikova!! Upravo kuće mi se to desilo

Back
Na vrh