• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Adsense ogromna provizija

izf

Aktivni član
Tu od
15 Velj 2013
Drugari,skoro svakog mjeseca mi skinu 300,400,500e od zarade...
O cemu se zapravo ovdje radi ???
Jel ovo skida banka proviziju ili ???

Prilozi

• zaradaaaaaaaa.jpg
    zaradaaaaaaaa.jpg
    43.2 KB · Pregleda: 427
Ova zarada od 2836.13 ti je za oktobar, a isplata od 2337.19 ti je za septembar. Ne skidaju ti nista :D

Loxo kaže:
Ova zarada od 2836.13 ti je za oktobar, a isplata od 2337.19 ti je za septembar. Ne skidaju ti nista :D

Da li si siguran ???

Pa samo malo bolje pogledaj skrinsot koji si objavio :)

Zarada se obracunava 11. u mesecu a isplacuje se oko 21. Tako da je to to. Mada adsense svakako skine neki procenat pre tog obracunavanja... Ja koji napravim 200eur od prvog sep. do prvog okt. 11. oktobra ce mi obracunati npr 160eur

meda011 kaže:
Mada adsense svakako skine neki procenat pre tog obracunavanja... Ja koji napravim 200eur od prvog sep. do prvog okt. 11. oktobra ce mi obracunati npr 160eur

AdSense ne uzima nikakav procenat vec uklanja invalidne klikove.

Back
Na vrh