• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito AdSense novi acc

noob

Član
Tu od
22 Lip 2016
Zelim da otvorim novi adsense jer je stari nesto zabagovao... Jos nisam verifikovao adresu pa me zanima sledece:

da li mogu da otvorim na isto ime i istu adresu ili moram razlicito i ime i adresu da stavim?

da li mogu npr na svoje ime a adresu da stavim od nekog drugara na drugom kraju grada? da li cu posle moci da podignem novac? je l banke to proveravaju?

podaci u accountu i računu u banci moraju biti isti, to je sigurno.

m.novisad kaže:
podaci u accountu i računu u banci moraju biti isti, to je sigurno.

Kod mene je nalog na ženi, račun u banci na meni. Ali mi smo u braku i normalno ista je adresa.

ja imam druga koji je imao na babino ime nalog i adresu a pare mu stizale na njegov racun ...

Ni meni se ime na Adsense i u banci ne poklapaju (prezime je isto) i nema problema sa isplatom.

Back
Na vrh