• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense ili nesto drugo

niiwill

Novi član
Tu od
2 Velj 2016
Pozdrav ljudi,
Pokrecem sajt za oglasavenje,
i plan mi je bio da biznis model bude zasnovan na gledanju reklama za placanje oglasa.
Tacnije, sa cim je moguce napraviti da korisnik ogleda video reklamu na klik nekog buttona na sajtu? Bilo kakve informacije bi mi znacile? Veliki pozdrav!

Pozdrav, moze malo vise informacija, pokreces novi site kolko sam skuzio i plan zarade je adsene ili ??

Ovaj drugi tip zarade mi nije jasan bas, odnosno nisam razumio na sto mislis ?

Vezano za site, koja je to tematika site ? kako ga mislis izgraditi ? Kako mislis dovesti posjetitelje?

Da me krivo ne shvatis no mislim da su to teme prve s kojima bi se trebao baviti jer neces moci nista zaraditi ako posjetitelja nebude.

Back
Na vrh