• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense općenito Adsense - drastični pad zarade

Na youtube mi je rpm 11$ a na adsense 0.65$ i adsense mi diktira zaradu za sve youtube kanale i za one gde mi je rpm 11$ i gde je 3$ jer konacna zarada se sabira sa 0.65$ koliko je na adsense,tako da mi na kanalu dzabe pise rpm 11 ili ko ne zna 11$ za hiljadu prikaza,kad se na kraju zaradi 0.65$ na hiljadu prikaza.U junu mi je bio 2$ rpm na adsense a pre toga blizu 3$

Nesto se cudno desava trenutno sa Adsense-om, evo konkretno primer kod mene:
YouTube obracunava 100 000 pregleda i 1$ cpm, a adsense 200 000 pregleda i 0.5$ cpm, u principu ovo je isto, ali ne znam sta su ovo sj*bali

Kod mene je youtube nacisto otisao dole sa zaradom...Ne znam sta se desava. U maju i junu jebio od 0.4 do 0.5 a sada je od 0.1 do 0.2, kad neki dan bude 0.3 ja se radujem...Ne znam kako je kod vas, ali kod mene je youtube drugi mesec za redom katastrofa. U maju i junu sam na 1000 prikaza zaradjivao od 2-3.5$ a sada ispod 1$. Publika je ista, pregledi isti ali je CPC katastrofa...

Kod mene se popravlja u odnosu na avgust i jul. Sad je na 0.04 prosek. Prodje i to leto :)

I kod mene se popravilo stanje. 0.05 je CPC a rpm iznad 1. Da potraje vako bilo bi odlično.

Back
Na vrh