• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense isplate Adsense cek problem

Markezzz

Novi član
Tu od
9 Velj 2018
Stigao mi je cek pre dve nedelje od adsensa prva zarada oko 70e. Obisao sam sve banke i samo u intezi su rekli da mogu da podignu i da traje 30 dana. Dosao ja sutradan da predam cek rekli mi da dodjem posle praznika u utorak odnosno danas. Bili su vrlo ne ljubazni i drski kao da mi cek ne vazi i tako dalje, napravio sam tamo haos uglavnom zvali su me posle 10 minuta i rekli da je cek validan ali da oni nemaju vremena da mi otvaraju racun. Razmisljam da pozovem banku intezu direktno u call centar ne znam da li cu time nesto postici ?
Ako je neko imao slican problem nek napise, hvala unapred.

Nisam do sada koristio isplatu u vidu ceka.
Najbolje je da otvoris devizni racun i uzmes Visa Electron karticu za sledece uplate. Nemas troskove odrzavanja, provizija koju izmaju na oko 100e je 2e (sto ti je veca suma, manji procenat uzimaju, npr na 3000e ne uzmu ni 10e) i isplacuju ti na salteru u evrima. Ovo ti pricam iz licnog iskustva u Intesi.

Back
Na vrh