• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adsense Ban | Pomoc

drsb kaže:
Pa dobro, ali složićeš se da je moguće da se ban dobije a da zaista nisi govorio drugima da klikću i šta ti ja znam. Mnogo je to zeznuto i zato mi je cim, jer na portalu na kojem radim ima još par ljudi koji rade kao administratori, a moguće je da i moji ukućani kliknu. Naravno, niko neće namerno da klikće, ali uvek može da se desi, a ja ne znam kada će se desiti i onda ode sve dođavola.
Zamisli da je tvoj portal mesara? Nije li malo neumjesto da zaposleni koji imaju kotakt sa mesom ne znaju higijenske procedure , pa oni koji nemaju direktne veze sa tim (portir, sekretarica, vozač itd.) ali iz nekog razloga dođu u kotakt. Tako sekretarica šeta po mesari i pipka meso prljavim rukama.
Onda jedan dan odlučiš da pokažeš svojoj porodici gdje ti radiš. Naravno dovedeš ih do ulaza i pustiš ih da šetaju unutra, bez prezuvanja i poštovanja bilo koje procedure, jer naravno oni nisu upoznati sa tim. Zatim, sledeći dan ti dođe sanitarni inspektor i ustanovi da nešto nije u redu. Ko je kriv?

Ako ti ili tvoj protal zarađujete od AdSenes onda pravila moraju svi da znaju to je Postulat.

drsb kaže:
Aj da pitam ovde, kada je već aktivna tema a na onoj koju sam otvorio slabo se odgovara. Da li ja prvo treba da postavim oglase na sajt, pa će oni tek tada pregledati portal? Ja sam se pre par dana registrovao na adsense-u, pa ne znam koliko treba da prođe obično da bi pregledali sajt?
Kada se registruješ treba da prođe nekoliko dana da ti odobre nalog. Tek tada imaš mogućnost da prstupiš adsense i kreiraš oglase. Kada ti odbore nalog, onda imaš mogućnost pavljenja oglasa i tada trebaš postaviti oglasne jedinice na sajt. Kada ih postaviš i oni se počnu prikazivati (sajt ima pregleda) u roku od 2 dana će ti pregledati sajt i odgovoriti.

Par puta se pominju administratori. Google ne zna ko su administratori, mada može da zna (preko google fonta)
 
Slažem se, ali nije to baš tako jednostavno, jer ne kontaju svi to. Neko će zaboraviti, svideće mu se oglas i može da klikne. Biće valjda to ok, jer ću uputiti ukućane, ako dođem uopšte do oglasa.

Pazi ovako, ja sam se registrovao pre tri dana, prihvatio ugovor, stavio sajt i tako dalje. Na adsense-u sam stavio svoje podatke i već dva dana mi samo izlazi ovo.

untitled.png


Pa onda danas...

drsb kaže:
Napravio sam onu jedinicu odnosno reklamu i postavio sam na sajt, pošto mi već dva dana ne stiže da su mi odobrili tj piše da mi se sajt i dalje pregleda.

E sad. Ja sam kod stavio u Text vidget i stavio sam ga u sidebar, a drugi sam preko quick adsense-a ubacio u vesti. U sidebar-u mi se ne pojavljuje još uvek ništa, dok u vestima imam samo žuti pravugaonik. Da li je sve to u redu i može li nekako da se promeni ta žuta slika, dok ne odobre nalog?

I da li sam kod kreiranja oglasa trebao da stavim nešto (i šta) kod custom channels?

Da li je to to? Sada samo čekam da oni pregledaju sajt?
 
Ima stvarno pametni clanova a ima i filozofa sto misle da su ufatili Boga za bradu ..

Dobio sam ban zbog nepravilnih klikova sto su neki pakasi kliktali preko easy ip changera ..

Hvala na odgovorima, lijep pozdrav svima.
 
Back
Na vrh