• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adnow [zvanična tema]

meni je bio 0.05 do prije 15 dana ... sada je 0.02-0.03 ... jos mjesec-dva pa ce se vratiti na 0.05

Rebornizle kaže:
Koliko danas varira CPM za balkanske zemlje?

kod mene je dobar i veoma sam zadovoljan eCPM se kreće (prosek zadnji mesec dana ) 0.85 $ :thumbs_up

meni je bio 0.05 do prije 15 dana ... sada je 0.02-0.03 ... jos mjesec-dva pa ce se vratiti na 0.05

Mene zanima da li se zna kada ce biti gotov CP za korisnike pop reklama kao i da li planirate da uskro uvedete responsive banere?

freeall kaže:

Mene zanima da li se zna kada ce biti gotov CP za korisnike pop reklama kao i da li planirate da uskro uvedete responsive banere?

Da dobro pitanje freeall! Za responsive banere traži preko support ticket-a da ti naprave tako sam i ja uradio za jedan baner tj. vidget .

Interesuje me adnow kao nekoga ko bi htio da uplati oglas kod njih registrovao sam se ali nikako ne mogu da kreiram oglas ni da uplatim kampanju za oglasavanje
molim ako ima neko iskustva da pomogne
HVALA

Imam osjecaj da adnow krade pregleda i klikove na reklame imao sam z adnjih 15-20 dana CPM od 0,90 do 1,10 i u zadnja dva dana CPM je naglo pao na 0,25-0,30 katastrofa na isto pregleda uzimam dosta manje, dali se to kome desavalo prije, stvarno ne znam u cemu je problem,

liquid kaže:
kada si poceo sa adnowom?

7-8 mjeseci i 100% sam uvjeren da kradu na klikovima i na pregledima ajde ok na pregledima to vec zbam ali na klikovima vec nije ok, dali ima kakve vajde da posaljem tiket ??

Kod mene na sajtu je bio adnow i mediavenus. Duplo manje svega je bilo kod adnowa, pravi užas - najgori su.

Ako dovodite posjetu sa fejsbuka a imate dosta stranica na kojima je većina fanova iz Srbije onda je normalno što je zarada sa adnow opala jer u Srbiji najviše prodaju onih gluposti što reklamiraju. A kako je doseg objava sa fb stranica u Srbiji naglo opao, tako je i zarada na adnow naglo opala. I kod mene je tako.

srbija je zajedno sa još pet zemalja izabrana za testiranje explore feeda na fejsbuku, podijelili su feed na dva dijela, jedan prikazuje objave prijatelja drugi objave sa stranica koje ste lajkovali, svi gledaju ovaj prvi feed, malo ljudi gleda drugi = manji reach na fb stranicama = manji $$$

a može biti i da adnow jednostavno nema dovoljno konverzija sa vašeg sajta pa obara cpm, poradite na publici

Kasni li još kome isplata od adnow? Navodno imaju nekih problema sa isplatama preko Tipaltija kojeg koriste za isplate...

flex202 kaže:
Kasni li još kome isplata od adnow? Navodno imaju nekih problema sa isplatama preko Tipaltija kojeg koriste za isplate...

Meni placaju mozda jednom mesecno na paypal. Odavno nisu isplate kao pre redovne.

Ne znam kod mene na sajtu (zabavnog karaktera) je Adnow totalno opao znači skoro ništa od klikova :( . CRT je dobar ,verovatno to što se vrte jedne te iste reklame pa narod već zna pa i ne kliće više na njih.

Pozdrav svima!
Adnow je pokrenuo novi projekat, koji se zove Token.ad.
Token.Ad je oglasna mreža za sajtove i blogove o kriptovalutama i drugim sličnim tehnologijama. Ako ste vlasnik takve stranice, zovemo vas da ga unovčite pomoću platforme token.ad.
Radimo sa sajtovima širom sveta, imamo reklame na lokalnim jezicima, koje se biraju s obzirom na IP adresu korisnika.
Mogući su CPM i CPC modeli plaćanja. Isplate se vrše jednom nedeljno. Minimalan iznos za povlačenje je 50 USD. Postoji mogućnost isplate u kriptovalutama ( BTC , ETH), kao i preko Paypala, Webmoney, E-Payments i Wire transfera.
Ako ste zainteresovani da probate, možete da se registrujete pomoću ovog linka: http://token.ad/?register_from_manager=312391
Ako imate dodatna pitanja ili želite dobi više informacija o formatima oglasa, načinima plaćanja i slično , slobodno me kontaktirajte ovde ili preko skajpa adnow_balkan

Pošto vidim da je ova tema malo zamrla .Pitanje za one koji drže adnow na svojim sajtovima interesuje me kakva je sada cena klika?.Je li se šta popravila ili pala? Da li vredi još uvek ih držati ili ne?
Pitam jer ja sam adnow skinuo sa sajta pre par meseci adnow jer je cena klika bila očajno mizerna.

Usput ako ima neko da mi predloži neku native ili oglasnu mrežu da je isplata redovna i na manje sume npr. do $50
Hvala na unapred na odgovorima :)

blumen kaže:
Pošto vidim da je ova tema malo zamrla .Pitanje za one koji drže adnow na svojim sajtovima interesuje me kakva je sada cena klika?.Je li se šta popravila ili pala? Da li vredi još uvek ih držati ili ne?
Pitam jer ja sam adnow skinuo sa sajta pre par meseci adnow jer je cena klika bila očajno mizerna.

Usput ako ima neko da mi predloži neku native ili oglasnu mrežu da je isplata redovna i na manje sume npr. do $50
Hvala na unapred na odgovorima :)
U odnosi na pre godinu dana meni je drasticno manja zarada. A sada mi je Ecpm (za hiljadu prikaza) 0.40 $ pa ti vidi isplati li se :) Tematika sajta je zdravlje.
I mene interesuju druge profitabilnije varijante osim adsense?

Loxo kaže:
AdSense je najisplativija mreza.
Naravno da je najisplativija pitamo za dodatne varijante pored adsense kao sto napisah.

Back
Na vrh