Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
freeall kaže:meni je bio 0.05 do prije 15 dana ... sada je 0.02-0.03 ... jos mjesec-dva pa ce se vratiti na 0.05
Mene zanima da li se zna kada ce biti gotov CP za korisnike pop reklama kao i da li planirate da uskro uvedete responsive banere?
U odnosi na pre godinu dana meni je drasticno manja zarada. A sada mi je Ecpm (za hiljadu prikaza) 0.40 $ pa ti vidi isplati li se Tematika sajta je zdravlje.blumen kaže:Pošto vidim da je ova tema malo zamrla .Pitanje za one koji drže adnow na svojim sajtovima interesuje me kakva je sada cena klika?.Je li se šta popravila ili pala? Da li vredi još uvek ih držati ili ne?
Pitam jer ja sam adnow skinuo sa sajta pre par meseci adnow jer je cena klika bila očajno mizerna.
Usput ako ima neko da mi predloži neku native ili oglasnu mrežu da je isplata redovna i na manje sume npr. do $50
Hvala na unapred na odgovorima
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke