• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adnow [zvanična tema]

ni ja ne mogu da se logujem a reklame mi stoje na sajtu... da li se ovo desava cesto ?

Logovao sam se sad, ali od sinoc ni dolara a imao sam posete i reklame su bile aktivne, malo su krali :D

Imam adnow racun vec mozda 3 mjeseca, i sad kad hocu da se logujem pise da nalog sa mojim e-mailom ne postoji. Šta se dešava ?

Verovatno nešto štimaju ili je greška do njihovog sajta :) Verujem da će do sutra popraviti. Čini mi se da im se to i ranije dešavalo

meni ide bolje nego prije, jos sam se svadjao s njima oko cpma .. i to se pomalo povećalo, isplate na paypal do 2 sedmice bas kao pise ... a vjerujte mi jedno vrijeme sam zaboravio na njih i sad se vratio, evo već mjesec ide mašala

liquid kaže:
meni ide bolje nego prije, jos sam se svadjao s njima oko cpma .. i to se pomalo povećalo, isplate na paypal do 2 sedmice bas kao pise ... a vjerujte mi jedno vrijeme sam zaboravio na njih i sad se vratio, evo već mjesec ide mašala
Mislim da su O.K. kao kompanija to jest, mreža meni što se tiče isplata su O.K. ispoštuju sve na vreme a što se tiče zarade kod mene ( na sajtu) stanje je solidno :) nekad bolje nekad lošije

Niko ne zna, unistili su cene pred Bozicne praznike i kad kazem unistili mislim smanjili za jedno 95% tako da sam ih trajno uklonio, ne bavim se tim muvanjima tipa "sad kad je najveci promet aj da smanjimo cenu".

Ne znam da li ti stiže preko paypala ali:

Regular weekly payment process may take up to 2 weeks.
There is no delay of payments via webmoney.

Evo meni stoji:

19.12.2016 - 15.01.2017 Waiting for payment

ja zaista s njima nemam problema

Pozdrav svima, početnik sam u ovom poslu, tek pre nekoliko dana sam postavila prvi blog na koji sam ugradila Adnow reklame. Interesuje me kako da podesim da reklame budu u skladu sa temom bloga, jer su sada iz oblasti zdravlja, a to se uopste ne uklapa sa mojim blogom. I pojavljuju se na srpskom jeziku, a sajt je na eng. jeziku.

ramonakkk kaže:
Pozdrav svima, početnik sam u ovom poslu, tek pre nekoliko dana sam postavila prvi blog na koji sam ugradila Adnow reklame. Interesuje me kako da podesim da reklame budu u skladu sa temom bloga, jer su sada iz oblasti zdravlja, a to se uopste ne uklapa sa mojim blogom. I pojavljuju se na srpskom jeziku, a sajt je na eng. jeziku.

Pozdrav da ti odgovorim jer i ja imam ADNOW reklame na sajtu. Za usklađivanje sa temom bloga tu ne možeš nešto mnogo da učiniš, ADNOW reklame uglavom se baziraju ( 80 posto) na tematici o zdravlju.

Što se tiče pojavljivanja na srpskom mislim da reklame se određuju prema tome odakle ti dolazi posetioc na sajt. Prostije rečeno ako je posetioc iz USA.Kanade, U.K. njemu će se prikazivati reklame na Engleskom ako je sa područja ex yu onda će mu se priakzivati na jezicima ex yu prostora

Nadam se da sam ti sa ovim dosta pomogao :)

PS. inače kod mene u zadnje vreme CRT i eCPM je veoma dobar :)

meni je bio dobar do prije 5 dana, tad su cpm prepolovili .. ljeto je uvijek gadno

hvala na odgovoru, zadrzacu sve ovako kako je. Postavljam dalje postove, za sada mi jos niko nije kliknuo na reklamu :)

Back
Na vrh