Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
1kvota1 kaže:I ja sam sada dobio isti odgovor
problem je na strani banke preko koje šaljemo isplate. Do sutra treba da stigne isplata.
Koja ti je cijena po kliku sad ?pedjaa kaže:1kvota1 kaže:I ja sam sada dobio isti odgovor
problem je na strani banke preko koje šaljemo isplate. Do sutra treba da stigne isplata.
Dobio sam isti odgovor, isplacen sam, ali sam siguran da nije problem u banci nego u njima... Jer u zadnje vreme mnogo problema ima u vezi njih. Danas pitam bas da mi povecaju klik, odgovaraju da ce mi i to sto imam smanjitiKoji je razlog? Jel smo preko noci svi mi dobili lose posetioce iz Madagaskara? ADNOW ce postati sinonim za brod koji tone onako polako
terminator kaže:Koja ti je cijena po kliku sad ?pedjaa kaže:Dobio sam isti odgovor, isplacen sam, ali sam siguran da nije problem u banci nego u njima... Jer u zadnje vreme mnogo problema ima u vezi njih. Danas pitam bas da mi povecaju klik, odgovaraju da ce mi i to sto imam smanjitiKoji je razlog? Jel smo preko noci svi mi dobili lose posetioce iz Madagaskara? ADNOW ce postati sinonim za brod koji tone onako polako
pedjaa kaže:terminator kaže:Koja ti je cijena po kliku sad ?
Ne volim da vredjam ali radi se o klasicnim degenericima. Smanjili su mi sa 2,5centa na nesto sto je izmedju 1,5 centa i 1 cent... Cinjenica da ni oni sami ne znaju na koliko su mi smanjili. I umesto da saviju glavu jer nemaju nijednog klijenta mesecima, jer ne znaju da rade i jer su nula u svakom smislu, polupismeni idioti koji svakog drugog puta nisu umeli tacno da mi sracunaju zaradu, tablica mnozenja im je slaba strana, vrte 5 reklama od pocetka, oni imaju obraza da kazu da je saobracaj los i da je zbog toga smanjeno... Pa dal oni stvarno misle da ce neko da klika ceo svoj zivot na 5 retardiranih reklama... Kao sto rekoh mentoli, do danas sam imao posla sa njima i vise nikad
Hellas kaže:pedjaa kaže:Ne volim da vredjam ali radi se o klasicnim degenericima. Smanjili su mi sa 2,5centa na nesto sto je izmedju 1,5 centa i 1 cent... Cinjenica da ni oni sami ne znaju na koliko su mi smanjili. I umesto da saviju glavu jer nemaju nijednog klijenta mesecima, jer ne znaju da rade i jer su nula u svakom smislu, polupismeni idioti koji svakog drugog puta nisu umeli tacno da mi sracunaju zaradu, tablica mnozenja im je slaba strana, vrte 5 reklama od pocetka, oni imaju obraza da kazu da je saobracaj los i da je zbog toga smanjeno... Pa dal oni stvarno misle da ce neko da klika ceo svoj zivot na 5 retardiranih reklama... Kao sto rekoh mentoli, do danas sam imao posla sa njima i vise nikad
To je zato sto ne razumijes kako Adnow radi, to je sve ciljano i namjerno. Smanjice ti jos i vise, onda kad maknes (ako si im stvarno bio dobar) ce te kontaktirati da vratis, a zauzvrat ces dobiti ipak malo vecu cijenu klika.
Oni vrte 5 reklama ne zato sto nemaju klijenata tipa los im marketing ili ih ne mogu naci nego zato sto i ne traze citaj oni su sami sebi klijenti.
Znaci izmisle proizvod za recimo mrsavljenje. Tipa amazonsko oko sto je u stvari Guarana. Dignu cijenu 3x vise nego u apoteci ili gdje vec ima kupiti guarane. Naprave landing page sa laznim komentarima. Vrte taj landing page na svom sistemu. Ljudi preko landing pagea dolaze na stranicu za kupovinu, rade narudzbu oni isporucuju iz svog predstavnistva za tu zemlju.
Kad se smanji kolicina prodaje nekog proizvoda, izmislja se novi taj se gasi i jovo nanovo.
Kad kazu da je tvoj saobracaj los oni doslovno izracunaju koliko prodaja prave preko tvog sajta na toliki saobracaj podijele procenat zarade sa tobom u vidu cijene klika i to tako da su u dobitku. Naravno negdje prodju bolje jer neki drze reklame za 0.001 cent, a negdje gore.
Samo oni znaju koliko se konvertuje taj nas traffic u prodaje i kolike su im margine zarade. Znaci mozda je tvoj saobracaj dobar ali oni ti smanjuju cijenu klika jer mogu, ti neces odustati sebi uzimaju profit, nema tu transparentnosti.
Znaci oni u principu nisu idioti. Oni daju oglasivacima tek toliko koliko treba da ih ne napuste.
Ovo sve je i razlog zasto je Adnow radio dobro u pocetku. Sad ih ima svaka druga stranica. Ljudi se navikavaju. Oni koji su narucivali te proizvode narucivali su najvise u prvih N dana i onda prodaja krece padati, sto opet koriguju nekim drugim proizvodom.
pedjaa kaže:Oni imaju par proizvoda tipa ono za cukljeve koji prodaju za 2800 dinara a na aliexpressu kosta 2,5$, sami sebi su klijenti ali i traze nove klijente. Ako si citao upravo na ovom forumu imas par ljudi koji su se reklamirali na adnow. Znaci manje pametuj vise citaj. Medjutim klijenata vise nema (jer ne umeju da rade), a nove proizvode vise ne kupuju. Broj ljudi koji kupuje tih 5 proizvoda koje imaju se smanjio, jer realno onaj koji je hteo da kupi kupio je, i trenutno broj kupaca u odnosu na broj klikova je mnogo manji, pa ti je samim tim i isplativost klika manja, CPC je sve manji.
Dakle ljudi ne znaju da rade iz 2 razloga:
- Nove klijente nemaju, a zasto ih nemaju odgovor mozes pronaci na ovom forumu
- Nove proizvode ne kupuju samim tim i nema novih reklama
Da rezimiramo, oni su jedni od onih mreza, koji rade dok ne prodaju neku robu koju preprodaju, kad prodaju i kad iscrpe trziste, nema ih![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke