• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adnow oglasi

Ako je cpm manji od 0.50 neće bit isplaćena zarada ?
I kod mene su iskljucene reklame sa erotskim sadrzajem i nemam namjeru da ih uključujem..
Ja sam počeo od srijede prošle sedmice, imam sad preko 100 dolara. Pare mi trebaju, valjda uplate u ovoj sedmici..
A nešto čitam da se vi sa njima dogovarate i da vam unaprijed uplate, a vi im kasnije isporučite impresije.. Kako to da i ja odradim ?
Do sad sam skupio preko 300 000 pregleda, znači mjesečno preko 1 300 000 pregleda.. Valjda nije loše

flex202 kaže:
volimdaucim kaže:

Jel to iz iskustva ili po onom "rekla-kazala"? Koristio sam neke mreze sa spiska i nisam imao ni 0.15$ CPM. Cak stavise neke mreze nisu mogle ni isporuciti oglase dok sa adnow ili adsense to nije slucaj.

Iskustvo od prijatelja ali adsense ne placa impresije za malo pregleda nego samo klikove,ja licno ne verujem u adnow jer se ovde previse forsira i citam da ljudi sa adnow imaju razlicita iskustva,nekom je dobar a nekom los.Na tim sajtovima sa spiska je za balkan i preko 1$ jer ne prate toliko statistiku i ne uskladjuju nego su uzeli za zemlju koja je u eu Sloveniju.

Poslali su mi uplatu na paypal ali ja taj novac ne mogu iskortistit 3 0dana. Dali je takav slučaj kod svih vas koji primate uplatu sa adnow na paypal ?
Ovo mi je uopste prva transakcija na paypal i nisam znao da je takvo pravilo da se mora čekat 30 dana.

westopic kaže:
Poslali su mi uplatu na paypal ali ja taj novac ne mogu iskortistit 3 0dana. Dali je takav slučaj kod svih vas koji primate uplatu sa adnow na paypal ?
Ovo mi je uopste prva transakcija na paypal i nisam znao da je takvo pravilo da se mora čekat 30 dana.

Uvijek je tako kada primaš pare na PayPal. Možeš im poslati mejl i zamoliti ih da potvrde uplatu pa ćeš imati lovu na raspolaganju odmah.

Ne moraš čekat 30 dana, pošalji im poruku da kliknu na Confirm a receipt ... onda će pare preći iz pending balansa u dozvoljeni balans i pare možeš povući ...

liquid kaže:
Ne moraš čekat 30 dana, pošalji im poruku da kliknu na Confirm a receipt ... onda će pare preći iz pending balansa u dozvoljeni balans i pare možeš povući ...

Ma slao sam poruku ali ništa od toga.. probat cu ponovo poslat pa cu da vidim da li će imat fajde

Jel prima ko od vas isplate od adnow preko payoneera? Nešto razmišljam da se prebacim na taj način plaćanja ali ne znam da li će mi payoneer praviti neki problem? Ne vidim adnow na listi partnera payoneera.

Ja zadnjih nekoliko uplata primam na devizni račun, evo jutros leglo a uplatili su u ponedeljak. Jedino što je provizija za slanje i banka što uzme velika (48$) ali OK...

Kakva su vam iskustva sa AdNow, sad planiram krenuti sa njim, pa da proverim da li dobro isplaćuje i da li je sve ostalo ok?

Back
Na vrh