• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adnow oglasi

Pa kao nisu prepoznati ti klikovi sa tvog sajta. A i to su sve klikovi sa sajta, čist gubitak pošteno dobijenih klikova, jbg.

Jbt, pa ja sam juce imao 2x 2 puta vise tih klikova, nego ovih validnih, a i danas imam vise tih nego ovih.
U cemu je fazon sa tim ?
EDIT: Možda je problem što sam dodao novi sajt u adnow, ali sam koristio isti widget koji je postavljen za ovaj stari sajt, a vidim i u statistici kada odaberem na taj novi sajt, stoji mi da imam 0 klikova, što je skoro nemoguće...

Jel ovo još funkcionira? Ja sam im ponudio 1 mil visitsa, sad čekam cijenu...

jel ima neko ovde da je dostigao milion pregleda stranica i da kaze koliko je na toliko pregleda zaradio, ili moze da usporedi druge cifre sto se tice omjera pregled/zarada

Roger kaže:
jel ima neko ovde da je dostigao milion pregleda stranica i da kaze koliko je na toliko pregleda zaradio, ili moze da usporedi druge cifre sto se tice omjera pregled/zarada

Ja na 1.526.036 prikaza imam 63633 klikova i zaradu od 1144 $, sto znaci cpm 0.85 $.
To je sa prosekom od proslih meseci i tada je bio skoro duplo veci cpm nego poslednjih mesec dana.

sage kaže:
Roger kaže:

Ja na 1.526.036 prikaza imam 63633 klikova i zaradu od 1144 $, sto znaci cpm 0.85 $.
To je sa prosekom od proslih meseci i tada je bio skoro duplo veci cpm nego poslednjih mesec dana.

Haos koliko kod tebe klikaju.

Kod mene na 5.300.000 prikaza, ima 60 000 klikova i zarada 1300$, CTR 0.7%, CPM 0.13$. S tim da sam makeo ih prije mjesec kad su mi skinuli cijenu klika.

Haos koliko kod tebe klikaju.

Kod mene na 5.300.000 prikaza, ima 60 000 klikova i zarada 1300$, CTR 0.7%, CPM 0.13$. S tim da sam makeo ih prije mjesec kad su mi skinuli cijenu klika.

Imam reklamu ispod teksta i na njoj je ctr oko 4-5%, a novu sa strane od proslog meseca i ona ima mali ctr sto kvari ukupan prosek. To je statistika ukupna, a zadnja dva meseca je sve losije i skoro se prepolovila zarada iako je broj klikova dobar.

Ljudi da li se isplati ubacivati Adnow oglase na sajtu? Moj sajt je jos nov i nema mnogo pregleda... citao sam da vi dogovarate iznos sa njima... kako bi to islo za nove sajtove?

Koristim 5 dana adnow, vec sam prikupio preko 200 000 pregleda i zarada je oko 70 dolara, što je meni odlično..
Pošto pojma nemam o ovoj mreži, samo me zanima zna li ko kad bude uplata, i kolko često, da li ima neki limit zarade. Payment metod je paypal ..

To je jako malo tu je cpm samo 0.30$ a kod ostalih za balkan je najmanje 0.50$ za balkan i zaradio bi ti bila 100$ a za zapadne zemlje 1$ najmanje i zaradio bi 200$.

Da je 10 dolara zarada, ja sam zadovoljan. Zanima kad bude i i da li ima neki datum kad uplaćuju itd ?

westopic kaže:
Da je 10 dolara zarada, ja sam zadovoljan. Zanima kad bude i i da li ima neki datum kad uplaćuju itd ?

Isplaćuju jednom sedmično na PayPal ili na devizni račun kad zaradiš 200$.

volimdaucim kaže:
To je jako malo tu je cpm samo 0.30$ a kod ostalih za balkan je najmanje 0.50$ za balkan i zaradio bi ti bila 100$ a za zapadne zemlje 1$ najmanje i zaradio bi 200$.

Zavisi kakve reklame prikazuje, ako isključi "adult" reklame onda je 0.30$ OK, sa uključenim može biti i preko 0.50$, tako je barem kod mene. Kada sam uključio te reklame drastično se povećala zarada.

3aFSmWX.png

Back
Na vrh