• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Web dizajn 99designs WebDesign

miljkoxd

Novi član
Tu od
27 Kol 2018
Pozdrav, zeleo bih da se oprobam u web dizajnu. E sada imam pitanje oko web stranice, tj. sta konkretno treba pisati na njoj, pogledao sam neki brief ali tu ne pise konkretno vec klijent objasnjava kako bi sajt trebao da izgleda i cime se oni bave. E sad mene zanima da li te tekstove ja sastavljam ili kako to ide.

Pozdrav miljkoxd, kako mislis sto treba pisati na web stranici ? Nisam u potpunosti shvaito tvoje pitanje. Molim te pojasni

Aham, ma kuzim da, to je placeholder tekst, odnosno tekst koji ti netrebas smisljati, meni moji dizajneri tu nekad napisu lorem ipsum, nekad doslovec napisu "zour text goes here" i sl. Ti si dizajner i konceptualno dizajniras i cilj ti je dizajnom predociti sto ce negdje ici pa negdje kada radis opt-in formu npr, stavis da pise name, first last i slicno no ne smisljas cijeli tekst svuda, vec postavis placeholdere... nadam se da si na to mislio

rendulicivan kaže:
Aham, ma kuzim da, to je placeholder tekst, odnosno tekst koji ti netrebas smisljati, meni moji dizajneri tu nekad napisu lorem ipsum, nekad doslovec napisu "zour text goes here" i sl. Ti si dizajner i konceptualno dizajniras i cilj ti je dizajnom predociti sto ce negdje ici pa negdje kada radis opt-in formu npr, stavis da pise name, first last i slicno no ne smisljas cijeli tekst svuda, vec postavis placeholdere... nadam se da si na to mislio
Da, da to je to. Hvala ti na pomoci :)

Back
Na vrh