• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

6pm dostava

BenjooJutub

Član
Tu od
3 Ruj 2012
Nasao sam jednu jaknu na poznatoj stranici 6pm, krenem da narucim, kad ono ne salju u Europu uopšte. Jel kad neko bio u slicnoj situaciji, ima li neki nacin da se iskombinuje.. Postoji li neka stranica koja radi kao posrednik prilikom dostave ili slično? Jakna je 50% snizena i kod nas takva kosta preko 200 eura pa mi se isplati pokusat

mindhunter

Iskusan lik
Tu od
3 Stu 2010
shipito.com koristio dosta puta. Mislim da je najjeftniji od svih. jedini problem moze da bude da taj shop ne prihvata tvoju karticu je neki USA shopovi prihvataju samo kartice izdate u USA. Ali shipito ti nudi i uslugu da kupe za tebe. Proveri cene.

Na vrh