• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

20.000 članova

webphp

Član
Tu od
20 Tra 2013
nije još prekoračena ta magična brojka ali bez sumnje ako ne večeras onda sigurno sutra će IZF brojati preko 20.000 članova, što je za svaku pohvalu, prava regionalna verzija Warrior Foruma, #1 internet marketing forum u regiji, sve pohvale administratorima, moderatorima i naravno svim članovima foruma bez kojih ne bi bilo ovoliko korisnih informacija

lijep pozdrav

mafica

Član
Tu od
17 Kol 2014
Ova dvojica iznad znaju koliko sam foruma obišao, na koliko sam njih bio itd., na tisuće, ali ovakav nigdje ni blizu pronašao nisam. Jako koristan forum, nešto najbolje što sam uradio od kad koristim internet je registracija i posjeta ovom forumu.

mrgood

Legenda
Tu od
20 Stu 2010
Ja sam uz pomoc savjeta i raznih tema i postova s ovog foruma promijenio zivot i zivim od internet zarade, i to jako dobro. Trudim se to nekako vratit nazad tako da pomognem drugima kad god mogu :) . Bravo za IZF !

vlasta

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2013
U IM vodama sam oko godinu i kusur, zarada je krenula, ali me ceka jos dosta borbe. Preporucujem svima, narocito onima koji su uspeli, da nastave da daju savete pocetnicima posto se lako mogu izgubiti u ovom surovom svetu internet marketinga.

gamerxyz

Dobro znana faca
Tu od
3 Tra 2012
Sve čestitke administratorima i moderatorima ,a i članovima bez kojih ovo sve ni ebi imalo smisla...Hvala vam na svemu ...Zanima me samo koliki je % aktivnih članova, koji bar imaju 1 post mjesecno ,hajmo reci banalno ...

Davor Bomestar

Legenda
Tu od
27 Lis 2008
Lijepo je procitat ovakve stvari.

Nazalost, zbog posla ne mogu se dovoljno posvetit forumu pa mnoge stvari koje sam htio implementirati nisam bio u mogucnosti to ostvariti. Definitivno nam fali "advanced" sadrzaja, jer mnogo clanova foruma krene sa internet zaradom, kroz 1-2 god postanu iskusni a onda dosegnu neku razinu znanja i onda im ovaj forum vise ne pruza dovoljno zanimljive teme i rasprave.

Htio bi zamolit clanove, oni koji imaju vremena i volje da ne cekaju samo nasa natjecanja da sloze nekakav tutorial nego da se i bez toga posvete tome. Ne samo zbog foruma, ne samo zbog ostalih clanova kojima pomazete, nego i radi vjezbanja vlastitih writerskih i researcherskih vjestina. Naime, ako niste do sad shvatili, pisana rjec je u danasnje doba interneta najbolji nacin marketinga. Da citiram jednog od suosinivaca Buffera "If all this power of marketing lies within a writer, then maybe I need to become a writer."

To svakako vrijedi i za pisanje na ovom forumu. Ja sam zbog truda koji sam ulozio u trud i pomaganje clanovima na ovom forumu stekao prijatelje, poznanike koji ce ostat za cijeli zivot, a uz to sam imao i veliku poslovnu korist. Pocnite pisat tutorijale za forum, jer je neformalno, jer ste okruzeni medju kolegama, jer je lako za poceti, a onda kasnije kad se ispraksirate iskoristite tu naviku koju ste stekli da pocnete pisat svoj vlastiti blog, za svoje projekte itd.

Financijska usporedba. Ja da sam npr. pobjedio na svim natjecanjima do sada na ovom forumu, znaci do sad sav ukupni budjet od svih natjecanja zajedno je jos uvijek manji od direktne mjesecne financijske koristi koje moja firma ima zbog poznanstava koje sam stekao na ovom forum. A opet, vecina je motivirana ulozit malo iznadprosjecan trud samo ako organiziramo natjecanje?
Da bi vas netko zapazio, najbolje to mozete postici pruzanjem korisnih savjeta. Ako nemate puno znanja, to samo znaci da se malo vise trebate potrudit oko citanje, istrazivanja itd. Eto, to bi bila moja zelja za clanove foruma.

Ja osobno sam dosta pisao bio na forumu, sada radim na tome da poboljsam svoje writerske sposobnosti, poceo sam se praksirat i vjezbat pisanje blog postova na engleskom jeziku. Tako da nadam se da nakon par mjeseci kroz praksu cu uhvatit nekakav ritam pisanja pa da mogu redovito pisat kvalitetne stvari i za forum. Dok se ne ispraksiram morat cu malo zapostaviti forum, ali nadam se da kad poboljsam svoje skillove da cu moci opeet doprinosit forumu.

Sto se tice aktivnosti, pa i nije prevelika. Kad filtriram samo profile koji imaju bar 1 post u bilo kojem periodu, od pocetka mjeseca je bilo oko 350 takvih profila. To ne znaci da su imali post u zadnjih mjesec dana, nego znaci da kad filtriram profile sa 0 postova, ostane 350 aktivnih ljudi od pocetka mjeseca.

Aktivnost nije prevelika, ali isto tako, ono sto me vise brine jest kvaliteta rasprava. Vise bi volio da je manja aktivnost a veca kvaliteta rasprava. Radje 1 kvalitetan post nego 10 "one linera".

sunbeach

U samoizolaciji.
Tu od
17 Lis 2011
Jedino bi voleo da se vrati na onaj forum iz 2011 kada sam se ja registrovao,jer tada se dosta vise moglo nauciti i bilo je vise objasnjenja za pocetnike a manje scam tema.

otr.

Član
Tu od
3 Pro 2014
Iskreno - forum nije ni blizu šta je bio, ali svaka pohvala za isti. Davor je uložio dosta truda da ga drži iole aktivnim, ali takođe je odbio dosta aktivnih sa micanjem tzv "sivih" i "crnih" zona, a gde je forum dosta članova koji su obavljali posao (i danas obavljaju) u istim zonama (prevedi u niše).

Na vrh