WTF??
|
23-04-2009, 06:46 PM
|
|||
|
|||
RE: WTF??
Admin će vam pokazat kako da zaradite pa zarađujte sami
![]() Kineski mobiteli, tableti, gadgeti - Telekineza.com |
|||
23-04-2009, 08:52 PM
|
|||
|
|||
a to nije zanimljivo!
![]() da se vratimo na temu...stvarno je super što je sve više i više postova po danu!!! Easy-LinkBuilding.com Get Easy BackLinks + high PageRank + Trafick Easy Link Building na srpskom |
|||
28-05-2009, 01:17 AM
|
|||
|
|||
moram da primetim da je sve manje i manje postova zadnjih nedelju dana
![]() Easy-LinkBuilding.com Get Easy BackLinks + high PageRank + Trafick Easy Link Building na srpskom |
|||
28-05-2009, 11:00 AM
|
|||
|
|||
Da, treba otvarati nove threadove, ovdje sam češće nego na warrioru (s obzirom da sam noob, nekako se izgubim tamo
![]() Mi ostali moramo dati svoj doprinos, otvarati nove teme, dijeliti iskustva...koliko god noobovski bili. Sajky, ajmo svaki danas otvorit 2 kvalitetne teme, a? ![]() Online zarada preko authority niche web stranica - vodič za početnike. Moj superkul, urnebesno šaljiv, neprocjenjivo koristan blog. |
|||
28-05-2009, 12:42 PM
|
|||
|
|||
aj ti prvi počno pošto nemam neku inspiraciju
![]() delimično se slažem, kad šefovi posustanu i svo mi nekako posustanemo... ja sam malo zauzet neki poslovima što ću navesti u sledećem postu na tvojoj temi... aj sad apel šefovima, PROBUDITE SE ![]() Easy-LinkBuilding.com Get Easy BackLinks + high PageRank + Trafick Easy Link Building na srpskom |
|||
28-05-2009, 01:27 PM
|
|||
|
|||
Evo, stavio novi thread, 2 post reply-a i ponuda za poslovnu suradnju.
I ja sam spavao u zadnje vrijeme, pa da mrvicu doprinesem svojoj IM zajednici ![]() Online zarada preko authority niche web stranica - vodič za početnike. Moj superkul, urnebesno šaljiv, neprocjenjivo koristan blog. |
|||
28-05-2009, 01:38 PM
|
|||
|
|||
Šefovima (ako se uopce mozemo tako nazivat hehe) je toplo pa im se neda tipkat
![]() Tocno je trebate se sami malo razbudit i time motivirat druge ljude. Mi rokamo vise od pola godine i trenutacno imamo mali zamor od svega i dok nas opet ne opere motivacija slobodno mozete doprinositi i vi. Ako bi samo mi osoblje pisali onda bi mogli otvorit samo blog a ne forum. I napomenuo bi da ja kad otvaram neku novu temu gledam da odvojim 1,2,3 sata za temu tj. prvo napravim research procitam iz drugih izvora tekstove o necemu pa onda napisem post tako da i vi mozete ako se samo malo potrudite pisat vrlo konkretne i korisne tekstove. SaaS SEO Marketing Agency |
|||
28-05-2009, 02:02 PM
|
|||
|
|||
naravno da se trudimo...mislim da ima nas par (možda je malo glupo, ali smatram da sam i ja u njima) koji se trude da ono malo što znamo prenesemo na ostale i doprinesemo forumu...
to je bar moje mišljenje... Easy-LinkBuilding.com Get Easy BackLinks + high PageRank + Trafick Easy Link Building na srpskom |
|||
28-05-2009, 02:19 PM
|
|||
|
|||
Slazem se boris da si jedan od onih koji se trude i doprinose forumu i volio bi kad bi vise clanova bili kao ti
![]() SaaS SEO Marketing Agency |
|||
Thanks given by (1): Borissajkas |
28-05-2009, 02:37 PM
|
|||
|
|||
Da, priznajem da sam i ja slabo aktivan u obliku pisanja na forumu, stvarno ova vrućina ubija
![]() Ali probudit ću se, a nadam se i svi ostali pa ćemo krenut zajedno da opet sve živne. ![]() Kineski mobiteli, tableti, gadgeti - Telekineza.com |
|||
28-05-2009, 02:42 PM
|
|||
|
|||
Treba pozvati ekipu sa FFZG-a i sličnih fakulteta. Dobro znaju engleski, vjerojatno se vole literarno izražavati, hrpa ih drlja nekakve blogove i sl. Nek ekipa nauči malo kako to unovčiti.
Jel zna tko na kakvim se forumima kreće ekipa? Online zarada preko authority niche web stranica - vodič za početnike. Moj superkul, urnebesno šaljiv, neprocjenjivo koristan blog. |
|||
28-05-2009, 03:09 PM
|
|||
|
|||
Da, baš sam razmišljao da probam privući malo iskusnije korisnike koji već imaju nekog znanja za podijelit, početnika će uvijek biti.
Kineski mobiteli, tableti, gadgeti - Telekineza.com |
|||
28-05-2009, 03:15 PM
|
|||
|
|||
evo danas pada kiša sumoran dan, pa ću se potruditi da otvorim bar jednu dobru i KORISNU temu
![]() btw, tnx dbomestar ![]() Easy-LinkBuilding.com Get Easy BackLinks + high PageRank + Trafick Easy Link Building na srpskom |
|||
05-06-2009, 07:44 PM
|
|||
|
|||
Aktivirat će se i admin od sada pa na dalje u pisanju i otvaranju tema na forumu, nadam se da ćete me pratit :winking
|||
05-06-2009, 08:04 PM
|
|||
|
|||
Sorry, ja sam mozda najgori u poslednje vreme, ali generalno sam se mnogo ulenjio. Videcu da se i ja malo vise angazujem oko foruma.
ServInt Hosting - VPS & Dedicated |
|||
05-06-2009, 08:10 PM
|
|||
|
|||
Ma to samo da krene i svi će pisat. Ako nitko ne piše ili se jako slab piše ni drugi nemaju potrebu pisati. Ali da nas par svaki da piše redovito, otvara teme i tako polako bi se i ostali uključili i sve bi živnulo. A tako će se i dogoditi nadam se..
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)