Moze li mišljenje na par veoma amaterskih radova?
|
07-12-2017, 08:36 PM
|
|||
|
|||
Moze li mišljenje na par veoma amaterskih radova?
Skoro sam počela da se bavim grafickim crtanjem čisto iz dosade, pa bi me zanimalo misljenje ljudi koji znaju malo više o tome
Ovo su bukvalno moji prvi radovi koje sam pocela pre nekih mesec dana ![]() ![]() ![]() Znam da su malo neuredni ![]() ![]() Svi radovi su radjeni u gimpu s tim da ne mogu ni da priustim photoshop niti se preterano ozbiljno bavim tim pa bih jos cekala da izradim vestinu da bih presla na ozbiljniji i usavrseniji program Mozete krenuti sa kritikama ![]() |
|||
07-12-2017, 08:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Moze li mišljenje na par veoma amaterskih radova?
Meni je stvarno super!
Sviđa mi se što radiš i detalje na svakom djelu. Samo malo poradi na preciznosti i kvaliteti. Naravno ovo su ti prvi radovi, i radujem se da vidim još tvojih radova u ovom topicu ![]() Programming is a lot like Angry Birds. Every time I start, I end up playing Angry Birds. |
|||
Thanks given by (1): Mondaze |
07-12-2017, 08:45 PM
|
|||
|
|||
(07-12-2017 08:38 PM)shulk Wrote: Meni je stvarno super! Hvala punoo, da verovatno cu morati da poradim jos na strpljenju i tim nekim detaljima jer meni cim naidje inspiracija ja ostavim jedan crtez da bih pocela drugi i onda skoro svaki ostane nedovrsen ![]() |
|||
08-12-2017, 12:26 AM
|
|||
|
|||
Ovo je stvarno super
![]() ![]() NEW TRAVIAN INFO NEW TRAVIAN SERVERS |
|||
08-12-2017, 05:49 AM
|
|||
|
|||
Super je, samo nastavi pre ili kasnije svaki ulozeni trud se isplati.
|
|||
25-01-2018, 10:37 PM
|
|||
|
|||
Iskreno, za prve radove ovo je fenomenalno. Ali nažalost nije još na nivou di se može unovčiti, barem ne po mome mišljenju.
Realno, ako zbilja zapneš za to, u godinu dana vježbanja bi već mogla biti mnogo puta bolja i vjerojatno unovčiti tu vještinu ako to želiš. |
|||
26-01-2018, 10:15 AM
|
|||
|
|||
RE: Moze li mišljenje na par veoma amaterskih radova? | |||
26-01-2018, 02:00 PM
(This post was last modified: 26-01-2018 02:00 PM by erik.)
|
|||
|
|||
Nisam stručnjak u tom području, ali crteži mi izgledaju super, još kad uzmem u obzir da to radiš tek mjesec dana. Samo tako naprijed...
Prati moj put do milijunaša u 365 dana Coinbase - Kupuj Bitcoin i ostale kriptovalute i za uplaćenih 100$ dobiješ dodatnih 10$ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads... | |||||
Thread: | Author | Replies: | Views: | Last Post | |
Vase misljenje? | marconi | 15 | 5,068 |
15-02-2014 08:46 PM Last Post: marconi |
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)