Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Odakle da učite SEO - preporuka kvalitetnih resursa
13-02-2017, 05:13 PM (This post was last modified: 13-02-2017 05:14 PM by Igor Tomić.)
Post: #1
Odakle da učite SEO - preporuka kvalitetnih resursa
Gosti i korisnici koji nisu aktivirali svoj račun ne mogu vidjeti linkove u porukama. Da bi vidjeli linkove registrirajte se ovdje ili aktivirajte svoj račun klikom na konfirmacijski link u e-mailu. ovu listu resursa koji su meni kvalitetni. Pretpostavljam da će još nekome koristiti.

Kako krenuti sa SEO i odakle ga učiti?

Za početak je super isčitati:
https://moz.com/beginners-guide-to-seo
https://www.searchenginejournal.com/seo-guide/

Gosti i korisnici koji nisu aktivirali svoj račun ne mogu vidjeti linkove u porukama. Da bi vidjeli linkove registrirajte se ovdje ili aktivirajte svoj račun klikom na konfirmacijski link u e-mailu. - velika lista SEO tutorijala

https://www.youtube.com/watch?v=EHfJEaHPTR0 - lik je grayhat SEO

Za vesti tu je:
Gosti i korisnici koji nisu aktivirali svoj račun ne mogu vidjeti linkove u porukama. Da bi vidjeli linkove registrirajte se ovdje ili aktivirajte svoj račun klikom na konfirmacijski link u e-mailu.

Ostali kvalitetni resursi:
https://moz.com/blog pogotovo https://moz.com/blog/category/whiteboard-friday i njihova mailing lista mi je dobra, dva puta mesečno šalju top 10 članaka po njihovom kriterijumu.

Ostali koji imaju duge, kvalitetne tekstove. Neki su whitehat, drugi gray/blackhat:

Gosti i korisnici koji nisu aktivirali svoj račun ne mogu vidjeti linkove u porukama. Da bi vidjeli linkove registrirajte se ovdje ili aktivirajte svoj račun klikom na konfirmacijski link u e-mailu. - ima dosta kvalitetnih i detaljnih tekstova.

Gosti i korisnici koji nisu aktivirali svoj račun ne mogu vidjeti linkove u porukama. Da bi vidjeli linkove registrirajte se ovdje ili aktivirajte svoj račun klikom na konfirmacijski link u e-mailu. - verovatno blog na kojem ćete najviše naučiti o link buildingu.

https://www.viperchill.com/ - White and Grayhat sa gomilom korisnih tekstova.

Gosti i korisnici koji nisu aktivirali svoj račun ne mogu vidjeti linkove u porukama. Da bi vidjeli linkove registrirajte se ovdje ili aktivirajte svoj račun klikom na konfirmacijski link u e-mailu. - ako vas zanimaju PBNovi, ovo je pravo mesto za vas. Smile

https://charlesfloate.co.uk/ - ima nekoliko detaljnih tekstova koje vredi proučiti.

Gosti i korisnici koji nisu aktivirali svoj račun ne mogu vidjeti linkove u porukama. Da bi vidjeli linkove registrirajte se ovdje ili aktivirajte svoj račun klikom na konfirmacijski link u e-mailu. i https://www.quicksprout.com/blog/ - takođe imaju dobre curated tekstove.


Ima još naravno, no ove bih ipak izdvojio.

PS. Slobodno me dodajte na FB da se povežemo. Ako nemamo bar nekoliko zajedničkih prijatelja, molim vas da se predstavite porukom. Hvala. Smile
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Potrebna preporuka za link building vlasta 15 1,449 28-08-2015 10:01 PM
Last Post: Kapetan Bačvica
  Backlinking Software - Preporuka lt_columbo 6 1,072 13-03-2012 12:47 PM
Last Post: Kapetan Bačvica

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)