Kako promeniti naziv FB stranice?
» Promena naziva facebook stranice |
07-08-2015, 01:51 PM
|
|||
|
|||
Kako promeniti naziv FB stranice?
Video sam u poslednjih par dana da su neke stranice, koje imaju po nekoliko hiljada članova, promenile ime, koje nije ni slično prethodnom?
Zanima me kako je to moguće, s obzirom da kada broj članova dođe do 200 isključi se opcija za menjanje naziva. Pozdrav |
|||
07-08-2015, 04:20 PM
|
|||
|
|||
RE: Kako promeniti naziv FB stranice?
Pisana molba na support. Znam da je sarajevo-x promjenilo ime u klix tako ... jednostavno ih zamoliš XD
|
|||
08-08-2015, 12:01 AM
|
|||
|
|||
Ja sam za jednu od 2000 članova pisao zahtev prošle godine i nikad nisu odgovorili. Pa sam posle još jednom, i prihvatili su za nekoliko nedelja. Rebrendirao sam sajt a to je uključivalo promenu naziva i domena, pa su prihvatili.
A bile su pre neke forice da promeniš naziv stranice, ali one rade mesec-dva (dok FB ne provali) pa ljudi nađu novu, doduše nisam čuo u poslednje vreme da ima neka. |
|||
08-08-2015, 08:57 AM
|
|||
|
|||
Znam dečka koji menja ime stranice. Promeni se u roku od par minuta (toliko se čeka na odgovor od FB) i mnogi su sad počeli da menjaju ime stranice, spajaju stranice...
|
|||
08-08-2015, 10:40 AM
|
|||
|
|||
Baš zbog spajanja i pitam. Isplatilo bi se to, jer je lajkove, nažalost, mnogo lakše dobiti na neke bezvezne stvari, koje su u tom trenutku aktuelne.
|
|||
27-09-2015, 02:29 PM
|
|||
|
|||
Čini mi se da ovo više ne radi, sada je moguće samo ako je slično ime promjeniti..
|
|||
28-09-2015, 03:18 PM
|
|||
|
|||
Pri spajanju stranica ime se može automatski korigovati samo ako je nova verzija imena slična sa starim.
![]() Niki Bilejn, ponosan član Internet zarada foruma od Sep 2010. |
|||
01-10-2015, 12:29 AM
|
|||
|
|||
Za stranice kojima bude promenjen naziv, čeka se nekoliko dana da finalno bude odobreno, tako da se nemojte zaletati s tim.
Turističke agencije - iskustva putnika |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)