Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
» Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
24-06-2014, 10:15 AM (This post was last modified: 05-07-2014 08:11 PM by VWolf.)
Post: #1
Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
Ako imate dobar kanal i zelite da postanete Youtube partner,pa danas cu vam reci minimalne zahteve Partnerskih Mreza. Ako kacite vlogove,tutorijali i slicno vama je najbolji Adsense,ali ako kacite gameplay za uspeh vam je neophodno partnerstvo ! Tako da cu krenuti od mreza koje imaju najmanje zahteve za prihvatanje .Tako da ajde da krenemo Biggrin :
Creative Nation - Prihvataju svake kanale,RevShare je od 90 % do 95% .RevShare moze da dodje do 95 ako imate dnevno 10k prelgeda i 5000 subscribera. Na dan traze 33 pregleda ili 1000 mesecno.I ugovor traje 10 meseci.Isplacuju putem PayPal(1$),Western Union(250$) i Bank Transfer(75$).
Sledece mreze su Sub Network Creative Nation-a a to su :Centus,Surge,Extremus Netowork,ZarbuNetwork,TrioxMediaTV,Miquos,NovaNetoworkTV,RocketMeida,DamnLagTV,E​xclusive Media Network,Analog Digital,Tag Network. Kod ovih svih mreza zahtevi su isti,samo kod DamnLagTV mozete da ih napustite kad hocete.
Freedom - Prihvataju bilo kakve kanale,RevShare je cak 40% ,ali svojim referalom mozete doji do 90%,to je dobro kod ove mreze!Kao CN ,traze 33 pregleda dnevno ,da nemate copyright,content ID i velike su sanse da vas prime. Mozete da ih napustite kad kod zelite(No.Lock in) i sto se tice isplate isplacuju samo putem PayPala, to je mana ako zivite u Srbiji :/ Sub network Freedom-a je Imagine Network.
StyleHaul - Ova mreza je za vas koji kacite "lifestyle"klipove(moda,trendovi i slicno).33 pregleda dnevno,isplacuju putem paypala.
Lose kod ove mreze je da se sad ugovor potpisuje na 2 godine,ali zato imaju jako dobru podrsku!
Awesomeness TV - Kod njih moze svako da postane partner,samo traze da vam je kanal " Channel In Good Standing" ,tako da pregledi po danu nisu toliko bitni.RevShare je 70%,i ugovor se potpisuje na cak 2 godine. U ovoj mrezi ima cak 26,000 clanova !
Mediakraft - Zahtevi za ovu mrezi su malo tezi,iz razloga sto traze potpuno "ciste kanale".Sa njima mozete postati samo ako imate izrazito svoj sadrzaj,da nema copyright,da ne koristite mnogo muziku u svojim klipovima,da klipovi budu HD .Rev Share je oko 60% i 80% ,ako imate popularniji kanal revshare naravno moze da poraste.Ova mreza s obzirom koliko je jaka ima samo 200 clanova Tonuge2 Slicne zahteve ima i mreza Social 1nfluencers.
Socialblade- Ovu mrezu ,svaki youtuber zna Biggrin.Traze 85 pregleda dnevno,dobar sadrzaj ,bez copyright-a,revshare 70 % ,ugovor traje 1 godinui ova mreza je sub network RPM-a. SocialBlade ima preko 15000 kanala!
Bent Pixels - Prihvata razlicite kanale,bez obzira na kakvoj vam je kategoriji (muzika,sport,edukacija i slicno) kanal. RevShare je mnogo velik cak 50% :O. 100 pregleda dnevno i cak tri godine ugovora,sto je zaista veliki period za neki kanal ! Slicne zahteve ima i Network Velocity.
Buzz My Videos - Kao BP Prihvata razlicite kanale ,revshare 65% ,.Trazo samo Original Sadrzaj,znaci nista tudje! Ugovot traje 2 godine,isplacuju ,za ovu mrezu nisam siguran,da li postoji drugi nacin isplate, ali znam da ima opcija preko paypala.
Zoomin.TV - Ovu mrezu sam vam opisao na temi"Kako postati Youtube Partner sa 5-7 dana" tako da procitajte.Sub Network ove mreze su : Ferox,VUSIO,Exposure Network,8byte.
ForelaDigital - Nije losa mreza ,trazi 150 pregleda dnevno,revshare je 70% - 80% ,moze da opadne ako dobijete copyright.Ako za mesec dana ne resite copyright problem bicete izbaceni iz mreze (kao CN)!Ugovor traje 2 godine,imaju dobar dashboard ,dobar support team,samo nemojte kaciti nesto tudje ,jer mozda vas ne budu platili tog meseca ,pazite ! Subnetwork ForeleDigital su : BaselineTV,YT Wire,Bang network.
Curse - Ova mreza je pretezno napravljena za vas koji kacite Gameplay,mnogi gejmeri su se prikljucili ovoj mrezi.Malo traze vise pregleda po danu oko 250 ,ali to nije tesko dostici!
BroadbandTV -Ova mreza je jako poznata u Americi,ali mozete postati partner i sa prostora Balkana. RevShare je 60 % ali ako budete bili uspesni tog meseci moze da naraste do 80% Smile . Da biste postali partner sa njima treba vam 450 pregleda dnevno :O ,to nije malo ,tako da manjim kanalima ne bih preporuci ovu mrezu.Ugovor traje 2 godine.Ova mreza isplacuje preko paypala.
Fullscreen - Po statisci socialblade,ova mreza je najpopularnija ,cak 32,000 kanala sa prikljucilo ovoj mrezi! Treba vam 1000 pregleda dnevno,ali mogu da vas prihvate i sa manje,odsad se ugovor potpisuje na 2 godine. 100% znate sve o ovoj mrezi! Smile)
Polaris - Na ovoj mrezi je najpoznatiji youtuber Pewdiepie ,i zato im on vadi prosek xDD.Ova mreza ima najvece zahteve a to je cak 10000 pregleda dnevno :DUgovor taje godinu dana.Neznam da li ce se iko njima priljuciti Biggrin
Maker Studios i Masinima ovue mrezu ne treba da opisujem ,jer svi znaju njihove zahteve za prihvatanje![/size]

Pre Zoomin.Tv stavi
Red Cannon Digital Partnership - Ova mreza je veoma specificna.Iz prostog razloga jer ima cetiri ugovora.Znaci ako vam je kanal manje poznat ,izaberite prvi .
1.ugovor -On je je namenjen za bas nove kanale,koji se razvijaju,tj. morate imati 33 pregleda dnevno ali zato je RevShare 40% i ne moze da poraste.Tako da ja vam ne preporucujem.
2.ugovor-100 pregleda dnevno ,aktivni subscriberi ...Revshare je 70% ,ali zato dobijete one besplatne pesme da koristite u svojim klipovima .Mogu da vas isplate kad hocete,znaci nema ogranicenje ,kao i da ih napustite.Prednost ovog ugovora je sto mozete staviti Content ID na neciji video,ali on mora biti 100% vas,jer ako ne bude izbacice vas iz mreze!
3.ugovor-Nije los ,u sustini ima iste prednosti kao ostali ,osim 24/7 Suppport team .RevShare je 80% i namenjen je pretezno gejmerima.Morate imati preko 500 ili 1500 dnevno pregleda da bi vas primili.
4. ugovor - Je premium contract i treba vam 2200 pregleda po danu ,ali sta vi dobijate :RevShare 90% koji moze da naraste do 95%,dobijate promociju vaseg sadrzaja tj. reklamu,mozete pricati sa ostalima iz ove mreze,mozete pricati zaradu ,ali ne CPM,vazi isto kao i kod 3.ugovora. To je to za ovu mrezu Biggrin
Maschinima - Ova mreza je bas popularna,dosta gejmera se prikljucilo na ovu mrezu.Oni imaju najvise Rekrutera tj. ljudi koji se bave pronalazenjem razlicitih kanala za prihvatanje.Imaju zahteve na njihovom sajtu,ali mogu da vas prime i sa 300 pregleda dnevno. Ali sve manje Youtubera apply za njih Tonuge2 Verovatno zbog toga sto vise nema fiksni CPM i ugovor se potpisuje na godine,sto je previse! RevShare je 60% ali nisam siguran da li se moze povecati :/

Skype :[b] mrxulayt[/b]
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Thanks given by (5): nekilik1, sale89ns, Aleksandar92, Ace_, novii
03-07-2014, 09:14 PM
Post: #2
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
Treba li šta ispraviiti u ovoj temi?

Elgato - jednostavan nacin placanja racuna
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
04-07-2014, 07:01 AM
Post: #3
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
(03-07-2014 09:14 PM)Vatra Wolf Wrote:  Treba li šta ispraviiti u ovoj temi?

Pa da Tonuge2 Hocu jos neke mreze detaljno da opisem.

Skype :[b] mrxulayt[/b]
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
05-07-2014, 08:11 PM
Post: #4
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
Jedino sa Cruse-om imam pozivitna iskustva do sad , tako da samo njih od gore pomenutih mogu da preporucim , rev share kod istog je izmedju 90 - 100% , no lock-in , veliki CPM , and all that good stuff Smile) + kao Managed Partnera me placaju direktno uplatom na racun, bez paypal-a i cimanja tako da je i to veliki + Smile

NotAsEasyAsItSounds Games Gameplay in Full HD chek it out..:D
Klikni ovde da se prijavis za partnerstvo!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
05-07-2014, 08:40 PM
Post: #5
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
poz prijatelji da javim sa quizgrop-om mi je CPM 19$ za 1000 pregleda Winking tako da saljem pozitivna iskustva
Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
05-07-2014, 10:09 PM
Post: #6
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
(05-07-2014 08:40 PM)Aleksandar92 Wrote:  poz prijatelji da javim sa quizgrop-om mi je CPM 19$ za 1000 pregleda Winking tako da saljem pozitivna iskustva

Ja mislim da si se ti malo presao Smile To su i meni poslali kad sa postao partner sa Quiz Group.To valjda vazi za Australiju i Okeaniju,sa Balkana je znatno manje.Meni iz Srbije je prosek 0,6 ili vise.. Ali lepo sto si postao partner sa njima Biggrin

Skype :[b] mrxulayt[/b]
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
08-07-2014, 06:36 PM (This post was last modified: 08-07-2014 06:41 PM by maremas.)
Post: #7
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
(05-07-2014 08:11 PM)ev1L Wrote:  Jedino sa Cruse-om imam pozivitna iskustva do sad , tako da samo njih od gore pomenutih mogu da preporucim , rev share kod istog je izmedju 90 - 100% , no lock-in , veliki CPM , and all that good stuff Smile) + kao Managed Partnera me placaju direktno uplatom na racun, bez paypal-a i cimanja tako da je i to veliki + Smile
+1 za Curse, samo me interesuje šta ti to dođe Managed Partner i da li i dalje imaš fixni CPM kod njih? Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
14-08-2014, 08:53 PM
Post: #8
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
Ovaj Curse network ,da li neko zna na koje nacine isplacuju ?
I da ,da li je neko primetio pad CPM u Avgustu,meni sa Zoomin.TV je samo (average) 1.5 Sorry ?

Skype :[b] mrxulayt[/b]
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
22-08-2014, 09:03 AM
Post: #9
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
Druga polovina jula i avgust su katastrofa, zarada mi se prepolovila :S

Curse isplaćuje i preko čekova, šalju ga 10-og u mesecu, a stigne ti oko 20-og.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
22-08-2014, 01:24 PM
Post: #10
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
(22-08-2014 09:03 AM)maremas Wrote:  Druga polovina jula i avgust su katastrofa, zarada mi se prepolovila :S

Curse isplaćuje i preko čekova, šalju ga 10-og u mesecu, a stigne ti oko 20-og.

E j*** ga hteo sam da apply,ali ta mreza je za gejmere. Ja kacim fudbal itd
Da li imaju sub network ,tj mreze koje rade pod Curse.

Skype :[b] mrxulayt[/b]
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
22-08-2014, 09:49 PM
Post: #11
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
Ne bi znao da ti kažem.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
28-08-2014, 04:13 PM
Post: #12
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
(22-08-2014 01:24 PM)Mrxula Wrote:  
(22-08-2014 09:03 AM)maremas Wrote:  Druga polovina jula i avgust su katastrofa, zarada mi se prepolovila :S

Curse isplaćuje i preko čekova, šalju ga 10-og u mesecu, a stigne ti oko 20-og.

E j*** ga hteo sam da apply,ali ta mreza je za gejmere. Ja kacim fudbal itd
Da li imaju sub network ,tj mreze koje rade pod Curse.

hehe, ja sam bio na njihovom sajtu i kliknuo dugme za proveru kanala, gde bi mi javili pod kojim uslovima bi mogli biti partneri (dakle, nije bio apply). Ocekivao sam mail od njih u kome bi me obavestili pod kojim uslovima mozemo da budemo partneri, kad ono, poslase mi ugovor!!! Lol!. Nisam prihvatio jer imaju pravilo da minimum 80% sadrzaja kanala mora biti o igricama. Tako da Mrxula, moraces da ubacis jos jedno 50 videa iz PES-a i mozes apply Winking.
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
28-08-2014, 04:34 PM
Post: #13
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
Ma jok nisam gejmer .
Ali svaka mreza ima razlicita pravila ,kao sto oni traze 80% gejming sadrzaj itd . Imam jos malo mreza da opisem ali ne znam da li ce moderatori to dozvoliti posto sam vec jednom menjao .

Skype :[b] mrxulayt[/b]
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
28-08-2014, 04:56 PM
Post: #14
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
(28-08-2014 04:34 PM)Mrxula Wrote:  ali ne znam da li ce moderatori to dozvoliti posto sam vec jednom menjao .
mislim da hoce, uradio si sjajan posao sa ovim opisima!
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
29-08-2014, 06:10 PM
Post: #15
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
(05-07-2014 08:11 PM)ev1L Wrote:  Jedino sa Cruse-om imam pozivitna iskustva do sad , tako da samo njih od gore pomenutih mogu da preporucim , rev share kod istog je izmedju 90 - 100% , no lock-in , veliki CPM , and all that good stuff Smile) + kao Managed Partnera me placaju direktno uplatom na racun, bez paypal-a i cimanja tako da je i to veliki + Smile

Imas Managed ? Svaka cast ,kako si dobio i da li drugi korisnici imaju tu opciju placanja na racun ?

Skype :[b] mrxulayt[/b]
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
29-08-2014, 07:31 PM
Post: #16
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
Mrxula znam da se razumes, trenutno radim na jednom ogromnom projektu koji ce biti online za mesec dana pa me zanima u koju mrezu da udjem sa tutorial vide snimcima, na engleskom jeziku sve.. Znaci da su bas dobri i da pravim neke pare Biggrin

Trebate izradu WordPress sajta, ubrzavanje istog, kvalitetne članke, backlinkove? Pošaljite PM!
Send this user an email Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
29-08-2014, 11:12 PM
Post: #17
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
(29-08-2014 07:31 PM)SpawneR Wrote:  Mrxula znam da se razumes, trenutno radim na jednom ogromnom projektu koji ce biti online za mesec dana pa me zanima u koju mrezu da udjem sa tutorial vide snimcima, na engleskom jeziku sve.. Znaci da su bas dobri i da pravim neke pare Biggrin

Pa za tutoriale SAD nije lose postati partner . Kad bi ti rekao sta sam radio pa snimak nije hteo da se unovci sa Adsense . Tako da zavisi , kakav dashboard volis xD
Ja ti preporucujem (osim zoomin.TV) da probas neke mreze koje su mi se svidele u poslednja dva meseca . A to su Music Nations i Quiz Group Smile
Music Nations preporucujem zbog veoma dobrog CPM koji moze doci do $14 ako mi verujes , meni se to desilo , $14 za hiljadu pregleda je mnogo ! Dashboard lepo uradjen , free muzika u klipovima , samo malo neaktivni na ticket dashboard (ako imas neki problem, isplata nacin itd) ali preko mail uvek odgovore u roku od 5 sati tako da mi se to svidja . Isplacuju putem WU ($150) , Bank Transfer ($150) i PayPal ($1)
Slicno vazi za Quiz Group Ali velika mana je sto nemaju dashboard , da promenis nacin isplate , pratis statistiku kanala itd tako da su tu malo zaostali Tonuge2
Uglavnom Nema razlike , samo izbegavaj mreze koje koriste samo Google reklame a ne samo od drugih kompanija , jer onda je to slicno kao Adsense samo sto se manje zaradi Tonuge2

Skype :[b] mrxulayt[/b]
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Thanks given by (1): sale89ns
30-08-2014, 12:22 AM
Post: #18
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
Reci mi okvirno, ja sada imam tutorijal "How to Install and Setup WordPress SEO Plugin by Yoast" i imam u roku od nedelju dana 10.000 pregleda uglavno USA, koliko bi zaradio sa tim Music Nations a koliko sa obicnim adsensom..

Trebate izradu WordPress sajta, ubrzavanje istog, kvalitetne članke, backlinkove? Pošaljite PM!
Send this user an email Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
30-08-2014, 07:56 AM (This post was last modified: 30-08-2014 07:57 AM by Mrxula.)
Post: #19
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
[/quote]


(30-08-2014 12:22 AM)SpawneR Wrote:  Reci mi okvirno, ja sada imam tutorijal "How to Install and Setup WordPress SEO Plugin by Yoast" i imam u roku od nedelju dana 10.000 pregleda uglavno USA, koliko bi zaradio sa tim Music Nations a koliko sa obicnim adsensom..

Pa uvek zavisi uvek , jer neces ti uvek dobiti samo preglede iz USA , uvek ima i drugih drzava ali ako pricamo samo o USA znaci 10k pregleda iz USA pa mogao bi i $52 , $40 , $60 to uvek zavisi posto nema fixni CPM i zbog toga se on uvek krece i nekad moze doci do $5 ili $9 znaci stalno se menja . Sigurno se pitas zasto samo ovako malo , pa zbog toga jer u USA dosta ljudi koristi Adblock i onda nisu svi pregledi monetizovani , jer da bi zaradio moraju da se vide reklame . Tako da bi od tih 10k pregleda mozda 4k pregelda bilo monetizovani ali
nekad i vise , eto meni se pre 2 nedelje desilo da imam 30k pregleda i 18k monetizovanih Winking Slikacu ti ako hoces . Tad su pregledi dolazili iz Engleske .
Znaci zavisi , mozes ti da uzmes i $70 sa 10k , to je moguce , ali kad bi 60% - 70% pregleda bilo monetizovano .
* Ali da bi bilo oko $60 ili vise 5% ljudi koji su pogledali video mora da klikne na reklamu . Ali uvek se desi da neko klikne tako da opusteno Biggrin I da za te tutorijale bice super ako budes pravio od 10 minuta Winking

Skype :[b] mrxulayt[/b]
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
31-08-2014, 06:43 PM
Post: #20
RE: Svi zahtevi Partnerskih Mreza na Youtube
Mrxula zahvaljujem na ovom postu. Prekjucer sam se prijavio na creative nation sa kanalom kojeg sam prestao updejtat prije 3 godin a dobiva nekih 1000 pregleda mjesečno i prihvatili su me, inače ima 2 000 subsa i oko 600 000 pregleda klipova.
Send this user an email Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Razlika izmedju mreza i adsense-a Jeronimo034 1 1,098 19-05-2016 08:42 PM
Last Post: Loxo
  Youtube od A do Š (Youtube vodič) rakicko 41 26,599 03-12-2015 10:16 PM
Last Post: dalinea69
  Muzicka mreza rajkec 6 2,252 19-11-2015 02:13 PM
Last Post: Kapetan Bačvica
  Balkan Smart Network - Youtube mreza na balkanu haso11 1 1,740 24-09-2015 09:58 AM
Last Post: novii
  Adsense ili mreza? Ko bolje placa? Anri1 30 6,920 30-05-2015 08:27 PM
Last Post: sunbeach

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)