Ubrzati Wordpress website
|
12-02-2014, 01:04 PM
|
|||
|
|||
Ubrzati Wordpress website
Zdravo, interesuje me na koje sve nacine mogu da ubrzam moj sajt, cuo sam da postoje neki plugini, ali pored toga interesuju me i neke druge metode ? Upravo sam proverio brzinu ucitavanja na
pingdom.com i rezultat je 6,33 ![]() |
|||
12-02-2014, 01:15 PM
|
|||
|
|||
RE: Ubrzati Wordpress website
Magazin - Ljepota i zdravlje |
|||
12-02-2014, 02:00 PM
|
|||
|
|||
- Koristi cache ( preporučujem W3 Total Cache )
- Koristi Cloudflare za zaštitu - Koristi CDN ( ima ga Cloudflare u Free planu unutar sebe ali ima i drugih) - Svi CSS morali bi biti u header, a JS u footer - koristi što manje vanjskih servisa. - koristi što manje pluginova Ovo je uglavnom ako koristiš Wordpress CMS. Proguglaj malo savjete kako ga još ubrzati ili ako koristiš neki drugi CMS za njega. Cloudflare/Incapsula uglavnom dosta pomognu bez obzira koristiš li ili ne CMS. |
|||
12-02-2014, 05:54 PM
|
|||
|
|||
Pored onog što ti je robi rekao preporučujem ti plugin: WP-Optimize od Ruhani Rabin-a
![]() Trebate izradu WordPress sajta, ubrzavanje istog, kvalitetne članke, backlinkove? Pošaljite PM! |
|||
13-02-2014, 12:26 AM
|
|||
|
|||
Ja ti mogu nabrojat koje pluginove koristim na svojoj WP stranici, sa kojom imam score od 85 na google pagespeed. Ne koristim cloudflare, a kad bi ga imao, sigurno bi bilo i 90.
Best Juicers In 2019 Super Mario Igre Handmade Nakit Fireboy And Watergirl |
|||
15-02-2014, 12:15 PM
|
|||
|
|||
Ljudi hvala na savetima. INstalirao sam samo W3 Total Cache i vreme ucitavanja sam smanjio na samo 2,58s , mislim da je to dobro ?
![]() |
|||
15-02-2014, 01:33 PM
|
|||
|
|||
Kada instaliraš W3TC, obavezno uključi Object Cache & DB Cache
![]() || KnownSRV - Kvalitetni VPS serveri || Iskoristite kupon "NEW2013" za 20% popusta na mesečnom nivou ili kupon "NEW70" za 70% popusta za prvi predračun |
|||
17-02-2014, 06:21 PM
|
|||
|
|||
Instalirao sam ovaj W3 Total Cache i razlika je očigledna. Sajt je sa slikama i učitavanje ide jako brzo.
Elgato - jednostavan nacin placanja racuna |
|||
17-02-2014, 06:47 PM
|
|||
|
|||
![]()
Ja sam ga nekada koristio. Sada sam samo na CloudFlare i malo iskoristio apache. U PDF izvještaju možete vidjeti rezultate na GTmetrix. Na Google PageSpeed za Desktop je rezultat 82/100.
|