Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AdSense impresije
» Vidim da je bila par otvorenih threadova koji me zanimaju, ali nitko nije odgovarao, a i stari su..Pa evo, ako tko može pomoći, hvala mu!
12-01-2018, 12:58 AM
Post: #1
AdSense impresije
Vidim da je bilo par otvorenih threadova koji me zanimaju, ali nitko nije odgovarao, a i stari su..Pa evo, ako tko može pomoći, bio bih mu zahvalan..

Možda prije pola godine sam krenuo sa jednim informativnim web portalom, možda prije 2 mjeseca sam napravio adsense. Vidio sam da ima "AdSense rječnik" ali pola tih naziva nema na AdSensu, a i treba mi malo konkretnije objašnjenje..

Znam otprilike, značenje nekih naziva i samo izračunavanje, u prilogu možete vidjeti moju statistiku, e sada.. Bio bih zahvalan, ako se netko bavi istim poslom (da radi na nekom portalu) da mi odgovori šta u biti znači "Impressions" znam engleski, ali mi na našem treba neki primjer toga da shvatim, i kako poboljšati taj Impression, je li ima neke veze sa Google trazilicom i tako to.. Naravno, ne bi bilo loše da mi konkretno objasnite ove ostale nazive..
   

Zanima me kako sam zaradio npr. 2€, a bilo je samo 9 klikova na reklamu, a bilo je oko 1.5K Impressions-a.. Ako mi netko može to objasniti, bio bih zahvalan.. <3


P.S. Poruka Adminu: Novi sam na forumu, vidio sam dosta starih postova, a s obzirom da se sve mijenja iz sata u sat imao sam potrebu novi Thread napraviti..Bez ljutnje! Hvala Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply Thank you
Post Reply 


Messages In This Thread
AdSense impresije - Bojnik_Payne - 12-01-2018 12:58 AM

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)