IZ Forum - Internet Marketing, SEO optimizacija, Internet Posao, Freelancer zarada
Savjeti za početak - Printable Version

+- IZ Forum - Internet Marketing, SEO optimizacija, Internet Posao, Freelancer zarada (http://www.internetzarada.org)
+-- Forum: Online zarada (/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Forum: Početnici (/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Thread: Savjeti za početak (/showthread.php?tid=8511)Savjeti za početak - juralfc - 06-01-2013 12:48 AM

Pozdrav, ne mogu reći da sam baš početnik u internet zaradi, ali sam dosta neiskusan. Imao sam nekoliko blogova koji su imali sasvim solidno posjetu (jedan je imao najviše 500 posjeta dnevno) i na tim blogovima sam zaradio 30-ak € na adsenseu. Loša je stvar što sam vrlo brzo odustao od tih blogova, radilo se o sportskim blogovima tako da sam svaki dan morao pisati nekoliko članaka, uz to i reklamirati, što je uz sve druge obaveze mi bilo naporno tako da sam odustao, sada sam odlučio se ponovno uključiti u to, ali ne znam odakle da počnem pa bi mi trebali savjeti oko teme sajta, što je najprofitabilnije. Znam html, css, wordpress tako da s time nemam problema, problem mi je što ne znam koju temu uzeti za sajt te kako sve to optimizirati za tražilice. Što se tiče pisanja članaka, najviše mi leži sport, tu imam i najviše znanja, ali nije mi problem pisati članke o bilokojoj temi, nadam se da mi možete pomoći savjetima...


RE: Savjeti za početak - VWolf - 06-01-2013 01:32 AM

Pa evo sam si sebi odgovorio na pitanje.

Quote:Znam html, css, wordpress
Quote:ali nije mi problem pisati članke o bilokojoj temi, nadam se da mi možete pomoći savjetima.

Dakle webdizajn i pisanje članaka ti leži. Ima par tema na ovom forumu vezanih za pisanje članaka ali ja lično to nisam radio. Znam da se zna dobro isplatiti ali zna biti zahtjevno kod istraživanja teme za članak.

Također izrada stranica ti nije strana. Kreni sa izradom nekog svog porfolia i rada na malim stvarima. Kad imaš porfolio i znaš nešto uraditi onda si na pola puta da nešto zaradiš.