IZ Forum - Internet Marketing, SEO optimizacija, Internet Posao, Freelancer zarada
AdSense impresije - Printable Version

+- IZ Forum - Internet Marketing, SEO optimizacija, Internet Posao, Freelancer zarada (http://www.internetzarada.org)
+-- Forum: Online zarada (/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Forum: PPC zarada (/forumdisplay.php?fid=20)
+---- Forum: Google Adsense (/forumdisplay.php?fid=30)
+---- Thread: AdSense impresije (/showthread.php?tid=15090)AdSense impresije - Bojnik_Payne - 12-01-2018 12:58 AM

Vidim da je bilo par otvorenih threadova koji me zanimaju, ali nitko nije odgovarao, a i stari su..Pa evo, ako tko može pomoći, bio bih mu zahvalan..

Možda prije pola godine sam krenuo sa jednim informativnim web portalom, možda prije 2 mjeseca sam napravio adsense. Vidio sam da ima "AdSense rječnik" ali pola tih naziva nema na AdSensu, a i treba mi malo konkretnije objašnjenje..

Znam otprilike, značenje nekih naziva i samo izračunavanje, u prilogu možete vidjeti moju statistiku, e sada.. Bio bih zahvalan, ako se netko bavi istim poslom (da radi na nekom portalu) da mi odgovori šta u biti znači "Impressions" znam engleski, ali mi na našem treba neki primjer toga da shvatim, i kako poboljšati taj Impression, je li ima neke veze sa Google trazilicom i tako to.. Naravno, ne bi bilo loše da mi konkretno objasnite ove ostale nazive..
[attachment=1129]

Zanima me kako sam zaradio npr. 2€, a bilo je samo 9 klikova na reklamu, a bilo je oko 1.5K Impressions-a.. Ako mi netko može to objasniti, bio bih zahvalan.. <3


P.S. Poruka Adminu: Novi sam na forumu, vidio sam dosta starih postova, a s obzirom da se sve mijenja iz sata u sat imao sam potrebu novi Thread napraviti..Bez ljutnje! Hvala Smile