![]() |
Motivacija pocetnicima u online biznisu - Printable Version +- IZ Forum - Internet Marketing, SEO optimizacija, Internet Posao, Freelancer zarada (http://www.internetzarada.org) +-- Forum: Online zarada (/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Početnici (/forumdisplay.php?fid=45) +--- Thread: Motivacija pocetnicima u online biznisu (/showthread.php?tid=15044) |
Motivacija pocetnicima u online biznisu - iamkermit94 - 12-12-2017 09:39 PM Napravio sam jedan blog o internet marketing edukaciji, pa, procitajte tekst... INTERNET MARKETING EDUKACIJA znam da ovo nije mesto za promovisanje svojih sajtova, ovo i nije sajt, vec NEPROFITNI blog, nesto na cemu cu raditi u slobodno vreme, pa pogledajte i podelite vase misljenje.. RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - iamkermit94 - 17-12-2017 10:19 PM Postigao sam svoj cilj koji sam zeleo da proverim ![]() rangirao sam se za tu kljucnu rec na trecem mestu na google ![]() Nemam nameru da radim nista dalje oko bloga pa bih zamolio moderatora da obrise ovu temu ako moze.. RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - weblinks - 18-12-2017 11:31 AM (17-12-2017 10:19 PM)iamkermit94 Wrote: Nemam nameru da radim nista dalje oko bloga... Ovo može da ti bude velika greška. Uvek treba da ideš napred i nikad ne staješ. Pozdrav! RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - iamkermit94 - 22-12-2017 07:40 PM (18-12-2017 11:31 AM)weblinks Wrote:(17-12-2017 10:19 PM)iamkermit94 Wrote: Nemam nameru da radim nista dalje oko bloga... Poslusao sam tvoj savet i iz dosade sklepah jos jedan tekst, mozda nekome bude koristan.. ![]() PLACENI ILI BESPLATAN HOSTING ? RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - iamkermit94 - 25-12-2017 01:29 AM Najlaksi nacin da skinete bilo sta sa Youtube -a u par klikova Kratak a veoma koristan tutorijal, pogotovo za one koji se bave YOUTUBE ZARADOM ![]() RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - iamkermit94 - 27-12-2017 12:34 PM Tekst o tome kako ubrzati Blog ili Websajt.. KAKO UBRZATI VAS BLOG RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - shulk - 27-12-2017 12:45 PM Mislim da ne trebaš radit double-triple postove zbog svoga bloga. Takav način gradnje backlinkova ovdje pogotovo nije dobrodošao. Stavi u signature svoj link i to je to. Iako ti ne preporučujem da nam odaješ link svoje stranice. Ima puno negativnih ljudi. Tako su me bar stariji članovi učili ovdje ![]() RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - iamkermit94 - 27-12-2017 11:29 PM (27-12-2017 12:45 PM)shulk Wrote: Mislim da ne trebaš radit double-triple postove zbog svoga bloga. Takav način gradnje backlinkova ovdje pogotovo nije dobrodošao. Stavi u signature svoj link i to je to.Hvala na savetu, i da, ne zelim da spamujem ovaj forum.. RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - iamkermit94 - 29-12-2017 11:37 PM STATISTIČKI PODACI BLOGA Poslusao sam savet člana weblinks , nisam odustao od bloga, i evo već nekih rezultata.. 1000 pregleda, i nekoliko ključnih reči izrangirano.. Pretekao sam sajt Dragana Varagića za reč internet marketing edukacija... Toliko o tome da EXACT MATCH domena nema toliko značaja.. RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - shulk - 30-12-2017 12:09 AM Prijatelju prvo ti pregledi računaju svaki visit, refreshaj par puta računat će svaki. Što se tiče rangiranja, ja uopće ne vidim tvoj sajt. Kada gledaš ideš na encrypted.google i u incognito mode. Da se tako lagano možeš rangirati nema šanse, bez i jednog backlinka i još je nova domena. A Exact Match nema toliko baš značaja, ali ima. Ja naprimjer sam uzeo keyword.com pa ni blizu nisam bio na Google, a što se tiče Binga tu ima velik utjecaj. RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - novii - 30-12-2017 03:57 PM Kod mene ga nisi prestigao, ali si jedan rezultat iza. ![]() Tako da si se rangirao bez povrtnih linkova i sa novom domenom. Ali šalu na stranu, ovo je privremeni rezultat, da bi se opstalo trebaš nastaviti raditi. I kao što reče član iznad "Exact Match nema toliko baš značaja, ali ima" i moja iskstva su sa tim tanka. Meta description od sajta ti je prilično neugledan, da tako kažem. RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - Igor Tomić - 30-12-2017 10:08 PM Hm, pa imedukacija nije exact match domen za frazu 'internet marketing edukacija'. ![]() RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - iamkermit94 - 30-12-2017 10:55 PM (30-12-2017 10:08 PM)Igor Tomić Wrote: Hm, pa imedukacija nije exact match domen za frazu 'internet marketing edukacija'. Da, nije ![]() ![]() trenutno radim na jednom WordPress tutorijalu, objaviću ga u Ms Word-u, u tutorijalima na forumu i na svom blogu ... RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - iamkermit94 - 31-12-2017 06:44 PM WORDPRESS TUTORIJAL 2018 Zavrsio sam izradu tutorijala... RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - iamkermit94 - 09-01-2018 01:26 AM Odobrili mi Adsense nalog na ovom blogu - tj nisam ni planirao da ga napravim, i sve vreme mi je u kartici zarada stajalo da ne ispunjavam uslove za Adsense, a malopre kad sam slucajno kliknuo video sam da se promenilo i registrovao se, kada sam pokusao da sacuvam podesavanja, pisalo mi je da kao moram da sacekam, evo sad su mi valjda odobrili, ali jos uvek ne vidim reklame u vidzetima tamo gde bi trebale da stoje.. Inace neko je davno na ovom forumu opisivao da je ovo najlaksi nacin da se dobije adsense nalog, i verovatno i jeste tako.. Napravio sam jedan mali tutorijal u vezi WordPress-a, kako da se doda pop up za FB stranicu, mozete da ga procitate na ovom linku: KAKO NAPRAVITI POP UP ZA FACEBOOK STRANICU U WORDPRESS - U RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - novii - 09-01-2018 10:27 AM Ne vidim kako pravljenje popupa za FB u WP ima veze sa motivacijom početnicima. RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - Lazar023 - 09-01-2018 04:48 PM Pa...covek raducka po malo sve i svasta,pusti ga nek istrazuje ![]() Mene ti po up-ovi nerviraju (na bilo kom sajtu),ali mozda nekom bude korisno. Ali stoji to da je naslov postao neodgovarajuci za to gde je tema (s)krenula. RE: Motivacija pocetnicima u online biznisu - iamkermit94 - 09-01-2018 07:55 PM (09-01-2018 04:48 PM)Lazar023 Wrote: Pa...covek raducka po malo sve i svasta,pusti ga nek istrazujeBas kao sto si rekao, istrazujem i ucim, dok udjem malo u fazon i naucim neke stvari, verovatno cu uspeti da napravim neki uspesan projekat.. Motivacija je ok naslov jer veoma veliki broj ljudi zapocne nesto i posle nekog vremena odustane.. |