IZ Forum - Internet Marketing, SEO optimizacija, Internet Posao, Freelancer zarada
Pocetnicka pitanja + host Namecheap / Coolice ili neki treci? - Printable Version

+- IZ Forum - Internet Marketing, SEO optimizacija, Internet Posao, Freelancer zarada (http://www.internetzarada.org)
+-- Forum: Izrada web stranica (/forumdisplay.php?fid=118)
+--- Forum: Web hosting i domene (/forumdisplay.php?fid=122)
+--- Thread: Pocetnicka pitanja + host Namecheap / Coolice ili neki treci? (/showthread.php?tid=14719)Pocetnicka pitanja + host Namecheap / Coolice ili neki treci? - Tusk - 29-06-2017 01:54 PM

Kupio sam domenu na Godaddy, planiram raditi neku stranicu u Wordpressu (totalni sam amater). Posto imam domenu, koji host bi bio najpogodniji za stranicu kao npr. techradar samo sa potpuno drugom tematikom? Posto nemam pojma niti oko cega, ne bih se zalijetao sa nekim skupim paketima, ko zna kako ce uopste stranica funkcionisat i uz to koliko ce trajati taj proces dok ja naucim neke stvari.

Na coolice je 3 eura mjesecno Webmaster mini :
-3GB SSD Space
- 500 GB Bandwidth
- 3 Domains Hosted
- 50 MySQL Databases
- cPanel Control Panel

- Namecheap je (ne znam da li sam tačne cifre odabrao) ima shared hosting i neki wordpress hosting. Shared hosting prvi paked daje 20GB SSD, unlimited bandwith, up to 3 websites (ne treba mi ovo ali ajde)... cijena, e sad ne znam da li je ovo tacna informacija pise 8.70€ Godisnje i 34€ renewal/year...

Ova 2 hosta sam izabrao jer sam njih najcesce vidjao u preporukama, cuo sam i za hostgator ali je skup. Koji je po vama najbolji host a da mi ne izbije mnogo novaca i da je kvalitetan?


RE: Pocetnicka pitanja + host Namecheap / Coolice ili neki treci? - Jeronimo034 - 30-06-2017 05:59 PM


Uzmi Namecheap, jeftini a dobri. Ja ih vec skoro godinu dana koristim i nemam problema sa njima. Support profesionalan i brzinski resavaju sve probleme. CPanel jednostavan za koriscenje i ono sto je bitno na YT brdo tutorijala. Za 10$ dobijes godinu dana paket sa 20gb prostora i up do 3 sajta. Sasvim dovoljno. Moja preporuka su definitinvo oni.


RE: Pocetnicka pitanja + host Namecheap / Coolice ili neki treci? - Tusk - 04-07-2017 09:35 PM

Uzeo sam Namecheap, sad valja sate i sate provest uređivajuci temu...