IZ Forum - Internet Marketing, SEO optimizacija, Internet Posao, Freelancer zarada
Pocetak zarade - Printable Version

+- IZ Forum - Internet Marketing, SEO optimizacija, Internet Posao, Freelancer zarada (http://www.internetzarada.org)
+-- Forum: Online zarada (/forumdisplay.php?fid=19)
+--- Forum: Početnici (/forumdisplay.php?fid=45)
+--- Thread: Pocetak zarade (/showthread.php?tid=11728)Pocetak zarade - d1n0 - 26-01-2015 10:10 PM

Pozdrav svima ja sam novi clan ovog foruma, imam 14 godina i zeleo bi malo da se raspitam oko internet zarade. Sto se tice znanja oko engleskog i nisam bas neki, znam oko Free Pascal-a ( Programiranja ), HTML-a, PhotoShop-a i tako jos po nesto. Posto vidim da ima mnogo sticky tema o zaradama, interesuje me vase misljenje koja je zarada najbolja za pocetak, ne mora biti neka za pocetak neka velika, samo da je prava da ne bacam vreme za dzabe. Smile Imam i svoj forum za SA:MP community sa placenom domenom. Planiram kad krenem oko zarade da otvorim svoj sajt i da pisem o onome sto sam ja naucio oko IZ.


RE: Pocetak zarade - liquid - 26-01-2015 10:18 PM

Kad sve sabereš i oduzmeš, što se tiče reklama - Adsense MAMA!


RE: Pocetak zarade - novii - 26-01-2015 10:58 PM

Kvalitetan sajt koji ima veliku posećenost može da ostvari dobru zaradu. Dobra ( solidna ) zarada ne može nikako da bude na početku rečenice. Zapravo ne samo na početku rečenice, nego na nikakvom početku.

Sa solidnom posetom Adsens daje najbolje rezultate. Ali tvoje prvo pitanje bi trebalo biti kako da napraviš sajt/blog/forum koji će imati 6 000 poseta dnevno.


RE: Pocetak zarade - SpawneR - 27-01-2015 02:25 AM

(26-01-2015 10:10 PM)d1n0 Wrote:  Pozdrav svima ja sam novi clan ovog foruma, imam 14 godina i zeleo bi malo da se raspitam oko internet zarade. Sto se tice znanja oko engleskog i nisam bas neki, znam oko Free Pascal-a ( Programiranja ), HTML-a, PhotoShop-a i tako jos po nesto. Posto vidim da ima mnogo sticky tema o zaradama, interesuje me vase misljenje koja je zarada najbolja za pocetak, ne mora biti neka za pocetak neka velika, samo da je prava da ne bacam vreme za dzabe. Smile Imam i svoj forum za SA:MP community sa placenom domenom. Planiram kad krenem oko zarade da otvorim svoj sajt i da pisem o onome sto sam ja naucio oko IZ.

To nije ono što želiš ti a ni tvoji posetioci, ako hoćeš da uspeš treba ti kvalitet, kvalitetan sadržaj a sigurno nećeš da daš kvaliteta sadržaj o IZ nakon nekoliko meseci rada(mada čvrsto mislim da si ti mislio na veoma kratak period)... Za početak pročitaj moj post kako bi upoznao neke osnove i možda bi mogao da se usmeriš u pravcu u kojem želiš: http://www.internetzarada.org/showthread.php?tid=11136

Inače ja sam SA-MPom sve počeo, bio sam skripter, vlasnik sajtova i zajednica.. Tako da ima nade za nas stare SAMPere, P.S ne gubi vreme na igrice...